Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

AXL ROSE:Το παλιό υλικό είχε πολλή ψυχή μέσα του


Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ο Axl Rose σπάνια (στην κυριολεξία ΠΟΛΥ σπάνια) δίνει συνεντεύξεις, προτιμώντας να απασχολεί τα μέσα, κυρίως, με τις ιδιοτροπίες του. Το πώς και γιατί αποφάσισε να δώσει μια συνέντευξη (και μάλιστα στην εφημερίδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων) παραμένει ένα μυστήριο. Το θέμα είναι πάντως ότι ο Axl μίλησε στη Gulfnews.com λίγο πριν την εμφάνιση των Guns N' Roses στο Abu Dhabi στις 16 Δεκεμβρίου.
Σχετικά με την τωρινή κατάσταση των Guns ο Axl δήλωσε: “Πλέον δε χρειάζεται να λέω στα παιδιά του συγκροτήματος τι να κάνουν και πώς να το κάνουν. Επειδή όλοι τους είναι ενθουσιασμένοι αλλά και επειδή περήφανοι για αυτό που κάνουν. Επίσης τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους. Όλοι προσπαθούν να δώσουν ότι περισσότεροι μπορούν. Καθόμαστε στη σκηνή αρκετή ώρα παραπάνω, μέχρι να αισθανθούμε ότι το κοινό είναι ικανοποιημένο.”
Σχετικά με τις αντιδράσεις των οπαδών αλλά και την πίεση που δέχεται το συγκρότημα προκειμένου να αντεπεξέλθει στο ένδοξο παρελθόν του ο Axlεπεσήμανε πως: “Νομίζω ότι έχει να κάνει με το γεγονός ότι το παλιό υλικό είχε πολλή ‘ψυχή’ μέσα του. Αν δε δίναμε όλη μας την ψυχή, αν εγώ δεν έδινα την ψυχή μου, οι οπαδοί δε θα με άφηναν να τη σκαπουλάρω. Πρέπει να δουλεύουμε λίγο παραπάνω προκειμένου να ανταποκριθούμε στο μύθο ή στο θρύλο που έχουμε δημιουργήσει.”
Ολόκληρη τη συνέντευξη του Axl μπορείτε να τη διαβάσετε στη διεύθυνση:
http://gulfnews.com/arts-entertainment/music/a-rose-is-still-a-rose-1.732139

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου