Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Νέο υλικό ετοιμάζουν οι Judas Priest


Τέλος στις φήμες περί διάλυσης των Judas Priest βάζει η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα τους, σύμφωνα με την οποία οι θρύλοι του heavy metal ετοιμάζουν καινούργιο υλικό.
Η ανακοίνωση συνεχίζει λέγοντας ότι μέχρι τώρα όλα βαίνουν καλώς, ενώ περαιτέρω λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στο (άμεσο ελπίζουμε) μέλλον.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ακόλουθη ανακοίνωση στην προσωπική ιστοσελίδα του, ενός εκ των δυο κιθαριστών,Glen Tipton: “Όπως ξέρετε οι Priest έχουν εξαγγείλει την πραγματοποίηση της τελευταίας τους παγκόσμιας περιοδείας, η οποία θα ξεκινήσει το φετινό καλοκαίρι.
Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και στην παρούσα φάση υπάρχουν πολλές συζητήσεις για την παραγωγή της περιοδείας, αλλά πάνω απ’ όλα για το set list. Σκοπεύουμε να συμπεριλάβουμε πολλά κλασικά κομμάτια που δεν έχουμε παίξει ξανά όπως επίσης και τα παλιά και αγαπημένα τραγούδια που όλοι θέλουν να ακούσουν. Για να σας καθησυχάσουμε, αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι η μπάντα διαλύεται. Στην πραγματικότητα γράφουμε νέο υλικό, αλλά όντως σκοπεύουμε αυτή να είναι η τελευταία μας μεγάλη παγκόσμια περιοδεία.”




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου