Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Νέο τραγούδι για τους Outloud με το βλέμμα στους... Bon Jovi


Οι OUTLOUD, το hard-rock σχήμα των Bob Katsionis, Chandler Mogel, Mark Cross, Tony Kash και Sverd, μετά από το επιτυχημένο τους ντεμπούτο "We'll Rock You To Hell And Back Again!" επιστρέφουν με ένα νέο AOR δυναμίτη με τίτλο "Waiting For Your Love".To single-προπομπό του επερχόμενού τους album μπορείτε να το ακούσετε αποκλειστικά στη σελίδα τους στο www.jumpingfish.gr/outloud όπου και μπορείτε να τους ψηφίσετε σαν support σχήμα στη μεγάλη συναυλία τωνBon Jovi αυτό το καλοκαίρι στην Αθήνα!
Η παραγωγή του άλμπουμ έχει γίνει για άλλη μια φορά από τον Bob Katsionis και η μίξη/mastering από τον Δανό μαιτρ του είδους Tommy Hansen (Helloween, TNT, Pretty Maids) ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ όπως και ο τίτλος του.
Σχετικά με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό αυτό, ο κιθαρίστας και παραγωγός των OUTLOUD Bob Katsionis δηλώνει: "Το όλο θέμα με τους μουσικούς διαγωνισμούς κάθε είδους με έβρισκε πάντοτε κάθετα αντίθετο. Δεν έχεις ποτέ να κερδίσεις κανέναν, παρά μόνο την καρδιά του ακροατή σου. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είναι για εμάς μια καλή ευκαιρία να διαφημίσουμε τη μουσική μας σε ένα κοινό διαφορετικό από αυτό του rock/metal που στην χώρα μας είναι πιο δύσκολο να προσεγγίσεις. Δεν πάμε να γίνουμε rockstars σε ένα βράδυ, ούτε είμαστε η κλασσική opening μπάντα. Οι OUTLOUD ακόμα δεν έχουμε παίξει "κάτω" από κανέναν. Απλά πιστεύουμε στη μουσική μας και θέλουμε να την πάμε όσο πιο μακριά γίνεται."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου