Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Στις 17 Απριλίου ο τελικός του ελληνικού Wacken Metal Battle, που θα στείλει μια μπάντα στο Wacken Open Air 2011



H Loud Sound, σε συνεργασία με την ICS Armageddon, για τέταρτη χρονιά φέρνει το μεγαλύτερο metal φεστιβάλ του πλανήτη στην Αθήνα, τοWacken Open Air Festival, με προσέλευση κόσμου άνω των 75.000 ατόμων από όλο τον κόσμο. Για άλλη μια φορά, το 2011 το φεστιβάλ έχει γίνει sold out, μιας και εμφανίζονται μπάντες όπως οι Judas Priest, Ozzy Osbourne, Motorhead, Blind Guardian, Iced Earth, Kreator και άλλοι. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.wacken.com.

To Wacken Metal Battle είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός, όπου μια μπάντα αντιπροσωπεύει τη χώρα της και εμφανίζεται στο W.E.T. Stage του Wacken Open Air Festival. Εκεί συναγωνίζεται με τις υπόλοιπες νικήτριες μπάντες των χωρών του κόσμου και διεκδικεί δισκογραφικό συμβόλαιο με τηWacken Records και παγκόσμια περιοδεία.

    Η νικήτρια μπάντα του τελικού θα ταξιδέψει στην πόλη Wacken της Γερμανίας, όπου και θα εμφανιστεί live στο φεστιβάλ στις 4 με 6 Αυγούστου 2011.

Η μεγάλη συναυλία του τελικού της Ελλάδος θα λάβει χώρα την Κυριακή, 17 Απριλίου 2011 στο AN Club και οι μπάντες που θα εμφανισθούν είναι οι εξής:

The Voldera Cult
Winter Flame
DeathClocks
River Unfed
ShiverSpine
Headshot
Diablery

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30 και η τιμή εισιτηρίου είναι 10 ευρώ.

Let's get ready to rumble metalheads!

Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου