Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Διακοπή της συναυλίας των Iron Maiden στο Rio


Σε συναυλία του συγκροτήματος στις 27 Μαρτίου στο Rio De Janeiro, στην HSBC arena, το κοινό που βρισκόταν κοντά στη σκηνή έσπασε τα κάγκελα και πέρασαν μπροστά με αποτέλεσμα τη διακοπή του live μετά από μόλις ένα κομμάτι.
Στο βίντεο που μπορείτε να δείτε εδώ http://www.youtube.com/watch?v=QIzhaHYSeRo&feature=player_embedded , φαίνεται πως κατά την διάρκεια του “Satellite 15 … The Final Frontier” το κοινό κατέστρεψε εντελώς τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και έφτασε μέχρι τη σκηνή. Ο τραγουδιστής Bruce Dickinson που αρχικά διέκοψε το live επέστρεψε μετά από λίγο και προσπαθώντας να ηρεμίσει το αφηνιασμένο και εκνευρισμένο κοινό ανακοίνωσε πως φεύγοντας από τον χώρο θα μπορούσαν να πάρουν ένα ειδικό βραχιόλι με το οποίο θα είχαν πρόσβαση στην επαναληπτική συναυλία την επόμενη μέρα. Όσοι δεν μπορούσαν θα έπαιρναν αποζημίωση.
Όχι πολύ αργότερα, μια σχετική ανακοίνωση βγήκε στη δημοσιότητα από τη διοργανώτρια εταιρεία: “Η συναυλία των Iron Maiden στην HSBC arena αναβλήθηκε λόγω των τεχνικών προβλημάτων που δημιούργησαν τα κατεστραμμένα κάγκελα μπροστά από τη σκηνή. Η απόφαση βγήκε από κοινού με τη μπάντα με σκοπό να διαφυλαχτεί η ασφάλεια του κοινού. Οι Iron Maiden θα παραμείνουν στο Rio De Janeiro ώστε να πραγματοποιηθεί το live στις 28 Μαρτίου. Όλοι οι fans πρέπει να φέρουν τις στάμπες των εισιτηρίων τους ώστε να μπουν στο venue.” Η ανακοίνωση συνεχίστηκε δίνοντας πληροφορίες αποζημίωσης σε αυτούς που δεν θα μπορούσαν να παραβρεθούν στην επαναληπτική συναυλία και ευχαριστώντας όλους τους οπαδούς του συγκροτήματος για τη κατανόηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου