Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Maplerun και The Silent Rage στο An Club


Tην Κυριακή 5 Ιουνίου θα εμφανιστούν στη σκηνή του An Club οι Maplerun, The Silent Rage, Solid Faith και Spirits Engaged. Το live θα αρχίσει στις 20:00 και η είσοδος κοστίζει 8 ευρώ. 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ:

Οι Maplerun ξεκίνησαν το 2007 με σκοπό την έκφραση των μελών τους μέσω της μουσικής. Το style της μπάντας ποικίλει και έχει στοιχεία τόσο από το nu-metal και το modern rock όσο και από πολλά alternative συγκροτήματα. Η μπάντα μετράει ήδη μια κυκλοφορία, το "House On Fire" κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2007 το οποίο και είχε την ευκαιρία να το παρουσιάσει τόσο σε πολλές εγχώριες συναυλίες όσο και σε 2 Ευρωπαϊκές περιοδείες (η τελευταία ως support στους "Shadow Gallery"). Αυτήν την στιγμή οι Maplerun βρίσκονται στο studio μιξάρωντας το 2ο τους full length cd και επίσης είχαν την τιμή να περιλαμβάνονται στην λίστα κομματιών του πασίγνωστου παιχνιδιού "Rock Band" με το κομμάτι τους "For You" το οποίο η μπάντα είχε επιλέξει και για το πρώτο της videoclip.

  Οι The Silent Rage δημιουργήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2006 από τον κιθαρίστα Νίκο Σιγλίδη και τον drummer Βασίλη Χάμο. Η μπάντα από τότε έχει αλλάξει αρκετές φορές την σύνθεση της με την σημερινή να αποτελείτε από τους Νίκο Σιγλίδη στις κιθάρες και τα aggressive φωνητικά, τον Διονύση Κόντη στα lead φωνητικά, τον Κώστα Μαυρόγιαννη στις κιθάρες, τον Σταύρο Τσιλιβαράκο στο μπάσο και τον Στέλιο Παύλου στα τύμπανα. Μέχρι τώρα η μπάντα έχει κυκλοφορήσει ένα rehearsal demo (Perished In Flames, 2006) και ένα EP (The Silent Rage, 2009) ενώ αυτή την περίοδο ηχογραφεί ένα νέο EP (Harvester Of Souls, 2011) ενώ παράλληλα δουλεύει πάνω στο υλικό που θα αποτελέσει το πρώτο της δίσκο, ο οποίος θα τιτλοφορείτε “Inner Scars”. Κομμάτια της έχουν συμπεριληφθεί σε συλλογές (Greek Power Vol.1, κυκλοφόρησε από το Ελληνικό Rock Hard Greece & Compilation Vol.3, κυκλοφόρησε από το Hellenic Forces Magazine).
Οι Solid Faith δημιουργήθηκαν το Μάρτιο του 1997 από τους Παντελή Μουντούρη (φωνητικά – κιθάρα), Κώστα Καραπετσάκο (τύμπανα) και Βύρωνα Γκατσή (μπάσο) κάτω από το όνομα Secrecy. Τον Απρίλιο του 1998 κυκλοφόρησαν το demo tape 5 κομματιών με τίτλο “Forgotten”. Το Μάιο της ίδιας χρονιάς ηχογραφούν το κομμάτι “Self Obsessed” για την ανεξάρτητη συλλογή “CHAOS II”.
Οι Spirits Engaged δημιουργήθηκαν το 2003 από τον Ηλία Μιχαηλάκη, τον Γιώργο Χάραρη και τον Βασίλη Ξυρόκωστα. Η μουσική τους κυμαίνεται κυρίως στο melodic Heavy/Power Metal. Το 2006 κυκλοφόρησαν 



το πρώτο τους Demo με τίτλο “A Guardian Angel”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου