Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Το παρελθόν των Depeche Mode συναντά το παρόν


Ο Vince Clarke, ιδρυτικό μέλος των Depeche Mode, αποχώρησε το 1981 και από τότε δεν είχε άλλες επαφές με το συγκρότημα. Τώρα όμως φαίνεται πως δουλεύει μαζί με τον Martin Gore σ΄ ένα καινούργιο project.


Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Martin Gore στο Billboard, οι δυο τους δουλεύουν σε ένα techno δίσκο και μάλιστα εδώ και αρκετούς μήνες. "Εντελώς ξαφνικά ο Vince που έστειλε ένα e-mail και με ρώτησε αν με ενδιαφέρει να συμμετάσχω σε ένα techno δίσκο που φτιάχνει. Αυτό ήταν πριν περίπου ένα χρόνο", δήλωσε ο βασικό στιχουργός των Depeche Mode και συνέχισε, "Μου ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρχει ούτε πίεση, ούτε deadines και έτσι αυτό κάνουμε εδώ και έξι μήνες".
Όπως συμπλήρωσε ο Gore, είναι μία δουλειά που δεν περιλαμβάνει φωνητικά και ακόμα δεν ξέρει πότε θα κυκλοφορήσει.

Ο Vince Clarke ήταν στην αρχική σύνθεση των Depeche Mode και μάλιστα είχε ηγετικό ρόλο στο πρώτο τους album. Καλλιτεχνικές διαφορές τον απομάκρυναν από την μπάντα και στη συνέχεια έφτιαξε τουςYazoo και τους Erasure.
Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένας νέος δίσκος με remix σε τραγούδια των Depeche Mode και ο Clarke συμμετείχε "πειράζοντας" το Behind The Wheel.



cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου