Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

H απάντηση του σωσία του...Βενιζέλου για την ομοιότητά τους



Και ως συνήθως μερικά πράγματα δεν μένουν για καιρό κρυφά. Πρώτο κρούσμα το βίντεο των Grim Reaper στο Youtube που σε λίγες μόνο μέρες απέκτησε χιλιάδες χτυπήματα. Δεύτερο είναι ότι δυστυχώς από τι περιμέναμε έφτασε στα αυτιά του τραγουδιστή των Grim Reaper.
Τις μέρες που μας πέρασαν μάλιστα το hard rock συγκρότημα είχε κανονισμένες κάποιες συναυλίες σε Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα. Το γεγονός αυτό μαζί με το ντόρο που έκανε στη χώρα μας, φυσικά έκανα και το τραγουδιστή του συγκροτήματος να ασχοληθεί και να δώσει την απάντησή του. Στην εφημερίδα Τα Νέα  λοιπόν είπε:

 "Από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στη χώρα, όλοι μου λένε ότι μοιάζω με τον υπουργό σας», λέει και θυμάται ότι το φαινόμενο ξεκίνησε από εδώ, για να φτάσει να συζητιέται διεθνώς στο δημοφιλές site των φίλων του μέταλ, το Blabbermouth.«Να σου πω την αλήθεια, εγώ δεν βλέπω μεγάλη ομοιότητα», συνεχίζει ο Γκρίμετ. «Ισως πριν από μερικά χρόνια που είχα κάποια παραπανίσια κιλά. Ο κύριος αυτός είναι αρκετά παχύς, παρόλο που θα πρέπει να έχει πολλά πράγματα να κάνει». Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι κάτι διαβολικό κρύβεται πίσω από το πρόσωπό του!" Παρακάτω δείτε τη συνέντευξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου