Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011

Rob Halford: "Ο καινούριος δίσκος είναι πολύ αγνός"Για τη τωρινή περιοδεία τους και το ειδικό θέμα που την περικλείει αλλά και για το νέο δίσκο που ετοιμάζεται μίλησε ο frontman των Judas Priest, Rob Halford.

Για ένα ταξίδι μέσα από το χρόνο περιέγραψε πως θα είναι η περιοδεία που βρίσκεται τώρα η μπάντα καθώς οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να ακούσουν τραγούδια από όλους τους δίσκους των metal gods. 
Όσον αφορά το νέο δίσκο  δήλωσε: "Όντως έχουμε κάποια τραγούδια έτοιμα. Ο Glenn(Tipton) και εγώ ξεκινήσαμε να γράφουμε σε πρώιμο στάδιο τον Ιανουάριο αυτής της χρονιάς. Γράψαμε από την καρδιά ειλικρινά δεν υπήρχε κάποια συγκεκριμένη ιδέα η σχέδιο όπως είχε συμβεί με το "Nostradamus" που είχε ένα πολύ στιβαρό σχέδιο γύρω του. Αυτό εδώ είναι πολύ άμεσο καθαρό Βρετανικό heavy metal. Κάποια από τα τραγούδια βγάζουν αίσθημα σαν το "Painkiller" κάποια άλλα σαν το "Sad Wings Of Destiny" και κάποια άλλα σαν το "British Steel". Δεν το ψάξαμε πολύ και δε διστάσαμε να ανατρέξουμε σε παλιότερα άλμπουμ μας και απλά καθίσαμε και παίξαμε. Ο Glenn είχε κάποιες ιδέες και riffs, εγώ κάποιες ιδέες με φωνητικές μελωδίες  Δεν υπήρχαν επιρροές ή αντιμαχίες με εξωτερικούς παράγοντες. Απλά ξεκινήσαμε τη μέρα, ανεβάσαμε την ένταση και γράψαμε heavyt metal. Είναι πολύ αγνός δίσκος από αυτήν την οπτική."  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου