Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Rush: Υποτροφία "κρασιού" στο όνομα του Geddy Lee



Σύμφωνα με το Decanter.com στον frontman και μπασίστας των θρυλικών Καναδών Rush δόθηκε το όνομα του μία υποτροφία από τους διευθυντές του ιδρύματος Grapes for Humanity.

Πιο συγκεκριμένα το διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος οινοποιίας αποφάσισε να χρηματοδοτήσει μία υποτροφία δίνοντας το όνομα του Geddy Lee στον πρώτο σπουδαστή παραγωγής κρασιού του Niagara College.  "To Niagara College είναι ενθουσιασμένο για αυτή τη σημαντική επένδυση που κάνει το Grapes for Humanity για την υποστήριξη της μάθησης των μαθητών και την επιτυχία", δήλωσε ο Sean Kennedy, Διευθύνων Σύμβουλος του Niagara College και του Ιδρύματος και εν ενεργεία αντιπρόεδρος, Ακαδημαϊκός. 
"Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που μπορούμε και υποστηρίζουμε τους μαθητές στην προσπάθεια τους για οινοποίηση ως αναγνώριση για τη συνεισφορά και του ιδρύματος μας σε αυτήν την προσπάθεια " είπε ο Tony Aspler, πρόεδρος του Grapes for Humanity. Και ελπίζουμε το έργο που θα παραχθεί με τη δική μας βοήθεια να είναι το ίδιο μεγάλο όση και η πολιτιστική κληρονομία που έχει προσφέρει ο Geddy Lee στη χώρα μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου