Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011

Metallica: O Jason Nested, οι Diamond Head και οι Apocalytpica γιορτάζουν την 30στη επέτειό τουςΜε μία μεγάλη γιορτή θέλουν να γιορτάσουν τα 30 χρόνια ζωής τους οι Metallica μαζί με πολλούς εκλεκτούς καλεσμένους. Θέλοντας έτσι να τιμήσουν με την παρουσία τους τη μεγάλη μπάντα αλλά και αυτή με τη σειρά της να δηλώσει με αυτόν τον τρόπο τις επιρροές της θα εμφανιστούν οι εξής: Jason Newsted: Ο μπασίστας που για 15 χρόνια υπήρξε σταθερό μέλος της μπάντας θα είναι και αυτός εκεί προσπερνώντας τις διαφορές και τον άσχημο τρόπο που αποδεσμεύτηκε από το συγκρότημα.


Diamond Head: H μεγάλη κλασσική rock/metal μπάντα ανέκαθεν αποτελούσε μία τεράστια μουσική επιρροή για τους Metallica, οι ποίοι δεν σταματούσαν να το δείχνουν με διασκευές διασκευές σε τραγούδια τους.


Apocalyptica: Oι 4 (πλέον) τσελίστες από τη Φινλανδία αφιέρωσαν τον πρώτο τους δίσκο καθ΄ολοκλήρου στους Metallica "Apocalyptica-Plays Metallica By Four Cellos". Συνέβαλαν μάλιστα και στη σύνθεση του "One" αλλά και ενός καινούριο τραγουδιού, του "No Leaf Clover" στη συμφωνική συναυλία των Metallica "S&M".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου