Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

Firewind: Ξαναυπογράφουν με τη Century Media Rocprds και αποκαλύπτουν τον τίτλο του νέου δίσκουΝέα από το στρατόπεδο των Ελλήνων Firewind καθώς υπέγραψαν ξανά με τη δισκογραφική Century Media Rocprds αλλά μιλάνε και για το νέο τους άλμπουμ. Σε ανακοίνωση που δημοσίευσε ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Gus G είπε:
"Εύχομαι όλοι να περάσατε υπέροχα τις διακοπές σας και ξεκινάμε το 2012 δυνατά με πολλά πράγματα και δουλειές. Το επερχόμενο άλμπουμ μας πραγματικά σκοτώνει! Πιστεύω πως αυτό το άλμπουμ θα αλλάξει πολλά μυαλά και ανυπομονούμε να το ακούσετε! 
Επίσης είμαι χαρούμενος να δηλώσω πως ξαναυπογράψαμε με τη Century Media Rocprds όσον αφορά την Ευρώπη! Μιας και δουλεύω με τη Century Media Rocprds από το 2005 με τους Firewind ή σε άλλα projects από το 2002 πάντα είμαστε μία πολύ δυνατή ομάδα! Μαζί πετύχαμε πολλά πράγματα στην πορεία των Firewind και απόδειξη αποτελεί η ανάπτυξη της βάσης των οπαδών μας. Όταν τους εξήγησα τις νέες οπτικές και ιδέες μου για το άλμπουμ αυτοί συμφώνησαν είναι οι κατάλληλοι συνεργάτες για να πάμε τη μουσική μας σε ένα επίπεδο παραπέρα. Πολλά  ευχαριστώ στους Leif Jensen, Antje Lange, Jens Prueter και σε όλη την ομάδα της CM στην Ευρώπη."
Όσον αφορά το νέο άλμπουμ θα ονομάζεται "Few Against Many" και είναι ακόμη άγνωστο για το πότε θα κυκλοφορήσει. Περιμένουμε τους Firewind επίσης να παίξουν στα Ιωάννινα σήμερα 13 Ιανουαρίου στο Boxx Live Stage και αύριο 14 Ιανουαρίου στην Αθήνα στο Fuzz Club.
Δείτε παρακάτω τα βίντεο που έχουν δημοσιεύσει οι Firewind κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων του νέου δίσκου: Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου