Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Dragonforce: Ετοιμάζουν νέο δίσκο..."Ένα από τα πιο γρήγορα τραγούδια που έχουμε γράψει"



Δε μένει πολύς καιρός από την κυκλοφορία του νέο δίσκου των Dragonforce. Οι power metallers ήδη έχουν προχωρήσει με την καινούρια τους δουλειά καθώς παρουσίασαν τις πρώτες λεπτομέρειες του επερχόμενου άλμπουμ τους.
Ο νέος δίσκος λοιπόν θα ονομάζεται "The Power Within" και θα κυκλοφορήσει στις 17 Απριλίου μέσω της Roadrunner Records. Στο πέμπτο τους άλμπουμ μάλιστα θα είναι και το ντεμπούτο της νέας φωνής των Dragonforce, Marc Hudson. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το artwork του "The Power Within" καθώς και τα τραγούδια που θα περιέχονται σε αυτό. ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Herman Li σχολίασε και είπε: "Τα τελευταία δύο χρόνια περάσαμε καλύτερα από ποτέ φτιάχνοντας αυτό το δίσκο. Μέσα από το γράψιμο, το τζαμάρισμα και κάνοντας περιοδείες μαζί δημιουργήσαμε αυτήν την υπέροχη ενέργεια και την κλείσαμε στο καινούριο άλμπουμ." 

Dragonforce - the power withinΕπίσης προσθέτει: "Αυτή τη φορά φέραμε την πιο καλή metal εικόνα μας στο προσκήνιο και γράψαμε το πιο γρήγορα κομμάτι που έχουμε γράψει ποτέ. Από το πιο γρήγορο τραγούδι που έχουμε γράψει μέχρι πολύ αργά κομμάτια αυτό είναι ό,τι πιο τρελό έχουμε δημιουργήσει!"




Τα τραγούδια του "The Power Within":
1. Holding On
2. Fallen World
3. Cry Thunder
4. Give Me the Night
5. Wings of Liberty
6. Seasons
7. Heart of the Storm
8. Die By the Sword
9. Last Man Stands
10. Seasons (Acoustic Version)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου