Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

Red Hot Chili Peppers: Πριν τη συναυλία του ΟΑΚΑ δείτε τους μέσα από τη μεγάλη διαδικτυακή συναυλία στις 7 Φεβρουαρίου!Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, απομένουν ακριβώς 210 ημέρες για την ιστορική πρώτη των RHCP στην Ελλάδα. Ακόμα και για τους fans που προτιμούν να βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο (άλλωστε, πώς να το δεις αλλιώς όταν μια από τις πιο επίμονες ευχές -να έρθουν πια οι Peppers- γίνεται πραγματικότητα;), οι μέρες μοιάζουν βασανιστικά πολλές.Γι' αυτό, κάποιο κρυμμένο τζίνι (πες το και Dailymotion) ενεργοποίησε μια bonus ευχή και σου δίνει το "δικαίωμα της προθέρμανσης".
Εν ολίγοις, οι Red Hot Chili Peppers, όπως ακριβώς θα τους δεις τον Σεπτέμβριο στο Ο.Α.Κ.Α., έρχονται στο pc σου live την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στις 22:00 ώρα Ελλάδος κατευθείαν εκ Παρισίων.
Ο (δεδομένος) ενθουσιασμός μιας τέτοιας είδησης πηγαίνει πακέτο με τη (δεδομένη) απορία για το τι ψάρια πιάνει σε ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ live ο άνθρωπος που πήρε τη θέση του John Frusciante από το 2009 και μετά. Στέκεται στο ύψος των περιστάσεων ο 32άρης Josh Klinghoffer; Πασχίζει να χωρέσει ή επιπλέει στα παπούτσια του Frusciante;Δεν είναι λίγοι οι σεσημασμένοι Pepperικοί που εμμένουν (και το εννοούν) ότι "όσο έχουμε τον Flea, μπορείς να μας πάρεις μέχρι και τον Kiedis από το σχήμα", αλλά είναι πολύ περισσότεροι οι "στεναχωρημένοι" με την απουσία του Frusciante. Νομίζω ότι η εισαγωγή του "Give it away" θα αποκαλύψει την αλήθεια.
Όπως και να χει θα πάρουμε μία μεγάλη καυτερή μπουκιά από τους Chili Peppers αύριο γι'  αυτό μείνετε συντονισμένοι με απευθείας σύνδεση μέσα από τη σελίδα μας! 
Πηγή: www.cosmo.gr
Red Hot Chili Peppers - Can't Stop από Warner-Music

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου