Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Kill Devil Hill: Νέα κυκλοφορία πολύ σύντομα. Ακούστε το νέο τραγούδι!

 

Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας παράξενης, αλλά κάθε άλλο παρά άγνωστης εξίσωσης, που βρίσκει τον drummer των Heaven And Hell και το μπασίστα των Down μαζί στην ίδια μπάντα.

Οι Vinny Appice και Rex Brown, λοιπόν, ένωσαν τις μουσικές δυνάμεις τους και δημιούργησαν τους Kill Devil Hill, με τους Matt Zavon (Ratt, WASP) και Dewey Bragg να ολοκληρώνουν -σε κιθάρα και φωνητικά αντίστοιχα- την τετράδα, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη έτοιμο ένα demo 10 συνθέσεων και ο ήχος της θα είναι ένας συνδυασμός από Black Sabbath, Alice In Chains και Led Zeppelin
 

"Όλο το CD θα κυκλοφορήσει μέσα στο χρόνο(ας ελπίσουμε μέσα στο Μάιο). Απλά περιμένουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας για να μη βρεθούμε να ηχογραφούμε τραγούδια την τελευταία στιγμή." σχολίασε το συγκρότημα. Σχολιάζοντας το νέο άλμπουμ ο ντράμερ Vinny Appice είπε: "Είναι μία διασταύρωση Black Sabbath με Alice In Chains και με λίγο από Led Zeppelin. Είναι heavy με πολλά ωραία γυρίσματα και μελωδικά σημεία επίσης." Το συγκρότημα έχει ήδη παρουσιάσει ένα τραγούδι από το νέο άλμπουμ με τίτλο "Time And Time Again". Ακούστε το παρακάτω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου