Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

"Έφυγε" o Ronnie Montrose



"Έφυγε" ο θρυλικός κιθαρίστας των Bad Motor ScooterRonnie Montrose μετά από την πενταετή μάχη του με την επάρατη νόσο του προστάτη.
Μέσα από την προσωπική το σελίδα  βγήκε η εξής ανακοίνωση: "Πριν από λίγους μήνες, είχαμε κάνει ένα πάρτι έκπληξη για τα 64α γενέθλιά του Ronnie Montrose . Σε μία αυτοσχέδια ομιλία που έδωσε, μας είπε ότι μετά από μια μακρά ζωή, γεμάτη με χαρά και κακουχίες, δεν πήρε καμία αγάπη μας δεδομένη.
Απεβίωσε σήμερα. Πάλεψε με τον καρκίνο και κατάφερε να αντέξει για πολύ καιρό. Διάλεξε να φύγει όποιος διάλεξε και την ζωή του. Ήδη μας λείπει, αλλά είμαστε χαρούμενοι που μοιραστήκαμε στιγμές μαζί του όσο μπορούσαμε." Πολλοί καλλιτέχνες της rock σκηνής θέλησαν να πουν δύο λόγια για το χαμό του κιθαρίστα.

Myles Kennedy (Alter Bridge): "Λυπήθηκα πολύ όταν έμαθα για το θάνατο του Ronnie Montrose. Το "Rock Candy" ήταν από τα πρώτα κομμάτια που έμαθα να παίζω"

Slash (Velvet Revolver, Guns N' Roses):  " Ο Myles μόλις μου είπε ότι ο Ronnie Montrose πέθανε. Τι κρίμα. Ο Montrose είναι ένας από τους καλύτερους rock 'n' roll δίσκους όλων των εποχών. Μεγάλη επιρροή. R.I.P."

David Ellefson (Megadeth): «R.I.P. Ronnie Montrose!! Στενοχωρήθηκα πολύ σήμερα. Είχα την ευχαρίστηση να παίζω μπάσο για αυτόν την περίοδο 2005-2007. Τόσο δυναμικός άνθρωπος και εκπληκτικός κιθαρίστας. Έμαθα πολλά απ' αυτόν. Αναπαύσου εν ειρήνη»

Gus G. (Firewind, Ozzy Osbourne):  " R.I.P. Ronnie Montrose"

Glenn Hughes (Black Country Communion, Black Sabbath, Deep Purple):  " Μόλις έμαθα ότι ο καλός μου φίλος, Ronnie Montrose, έφυγε από τη ζωή. Δεν έχω τι να πω. R.I.P. αδερφέ μου... θα μου λείψεις"

Kip Winger (Winger):  " Είχα τη χαρά να δουλέψω με τον Ronnie πριν από όχι και πολύ καιρό. Ήταν ένα πραγματικό διαμάντι, πολύ γενναιόδωρος και πολύ ταλαντούχος. Μια μεγάλη απώλεια για τον κόσμο. R.I.P. Ronnie"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου