Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Άγριες Φράουλες: Το ντεμπούτο τους "Αθηναγόρας Plaza"




Οι Άγριες Φράουλες παρουσιάζουν τον πρώτο τους δίσκο με ονομασία "Αθηναγόρας Plaza". Τα τραγούδια τους πλημμυρισμένα από καθημερινές ανησυχίες έχουν βασική επιρροή τους θορύβους της πόλης και τον ηλεκτρικό ήχο.
Η ένταση της μουσικής τους ακροβατεί μεταξύ τηςαυθεντικότητας του βρώμικου rock και του   ηλεκτρονικού χάους. Ο στίχος των τραγουδιών τους,μπερδεμένος, ποιητικός μα βίαιος, σκιαγραφεί την ανουσιότητα, λατρεύει την αποτυχία και προσπαθεί να απενοχοποιήσει τους ηττημένους ήρωες της πιάτσας σε μια εποχή θολή, μια εποχή. Εκτός από το κομμάτι του industrial ήχου που απορρέει από τα τραγούδια διακρίνουμε και μία νοσταλγική διάθεση που εκφράζεται με τον acid χαρακτήρα των τραγουδιών με μικρά μπολιάσματα και άλλων ήχων (reggae, grunge) και μία νοοτροπία που μας θυμίζει σε πολλά σημεία την καλή εποχή της ελληνικής ροκ σκηνής. Μία καλή προσπάθεια που αξίζει να την ακούσουμε. Καλή μουσική σταδιοδρομία!

YouTubehttp://www.youtube.com/user/agriesfraoules
Websitehttp://www.agriesfraoules.com/agriesfraoules/_.html
E-mail: mailbox@agriesfraoules.com
Facebookhttps://www.facebook.com/pages/%CE%86%CE%B3%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%A6%CF%81%CE%AC%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%82/193081704038936

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου