Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

John Frusciante (ex Red Hot Chili Peppers): Ετοιμάζει δύο προσωπικά άλμπουμ



Μετά από μία μακρά "σιωπή" και απουσία από τα μουσικά πεπραγμένα ο πρώην κιθαρίστας των Red Hot Chili PeppersJohn Frusciante ανακοίνωσε μέσα από την επίσημη σελίδα του, ότι δουλεύει πάνω σε δύο νέες προσωπικές δουλειές:
ένα EP με τίτλο "Letur-Lefr" και ένα LP με τίτλο "PBX Funicular Intaglio Zone".
"Θεωρώ ότι η μουσική μου είναι progressive synth pop, το οποίο δεν λέει τίποτα για το πως ακριβώς ακούγεται", είπε σε μια επίσημη δήλωση. "Συνδυάζω πολλές πτυχές από είδη μουσικής, και δημιουργώ τη δική μου μουσική μέσα από ηλεκτρονικά όργανα."
Συνεχίζοντας είπε: "Τα τραγούδια για το Letur-Lefr έχουν γραφτεί το 2010, ενώ τα τραγούδια του PBX Funicular Intaglio Zone είναι γραμμένα το 2011. Το Letur είναι μια συλλογή, ένα επιλεγμένο τμήμα της μουσικής που έκανα εκείνη τη χρονιά, ενώ το PBX θεωρείται ως άλμπουμ για τα τραγούδια που ολοκληρώθηκαν επιτυχώς. Οι ηχογραφήσεις είναι πολύ διαφορετικές η μία από την άλλη, έτσι πριν από την κυκλοφορία του LP θα είναι διαθέσιμο για download ένα τραγούδι με τίτλο "Walls and Doors". Αυτό το τραγούδι "δείχνει" προς την κατεύθυνση του PBX, αλλά είχε ηχογραφηθεί 7 μήνες νωρίτερα. Πάντα έπαιρνα σαν δεδομένο ότι το συγκεκριμένο τραγούδι θα ήταν μέσα στο δίσκο, αλλά από ότι αποδείχθηκε, ο δίσκος ήταν καλύτερος χωρίς αυτό. " Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου