Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Nightwish: Οι πρώτες δηλώσεις της νέας τραγουδίστριας


Καθώς η Anette Olzon αποχώρησε από τους Nightwish η νέα "φωνή" των Nightwish, Floor Jansen αρχίζει και αφήνει τα πρώτα στίγματα της όχι τόσο δισκογραφικά αλλά για τη ξαφνική αλλαγή της καριέρας της με την προσχώρησή της στο μεγάλο συγκρότημα. 

"Σας γράφω καθισμένη στο tour bus καθώς κατευθυνόμαστε στο Σαν Φρανσίσκο, ο ήλιος λάμπει και το τοπίο είναι πανέμορφο. Προσπαθώ να βρω λέξεις για να βρω αυτό που συμβαίνει αλλά μου είναι αδύνατο!"
"Τι κάνεις όταν οι Nightwish σου ζητάνε να παίξεις μαζί τους σε περιοδεία? Να παραμείνεις ήρεμη και να πεις εντάξει καλά? Ή η καρδιά σου αρχίζει να χτυπάει αμέσως δυο φορές πιο γρήγορα από τι κανονικά, τα χέρια σου ιδρώνουν και η φωνή σου τρέμει όταν προσπαθείς να πεις αυτό είναι απίστευτο? Φαντάζομαι δε χρειάζεται να σας πω τι συνέβη σε μένα."
"O χρόνος προετοιμασίας ήταν τρομακτικά μικρός. Έφτιαξα τις βαλίτσες μου, και τύπωσα τους στίχους μέσα στο κεφάλι μου καθ' όλη τη διαδρομή από το Άμστερνταμ μέχρι τις Η. Π. Α. Δεκαπέντε ώρες μετά με ένα jetlag και ένα γεμάτο κεφάλι έφτασα με τα πιο ευχάριστα συναισθήματα. Την επόμενη μέρα ξεκίνησα το ταξίδι με αυτό το λεωφορείο και η περιπέτεια ξεκίνησε. Με υποδέχθηκαν κυριολεκτικά σαν παλιά φίλη και ένοιωσα καλοδεχούμενη αμέσως. Βρέθηκα στο ίδιο χώρο με τους Nightwish πριν δέκα χρόνια με τους After Forever σαν support μπάντα. Είχαμε κρατήσει επαφές από τότε και αυτό έκανε την όλη κατάσταση πιο εύκολη. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου