Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Ανακοίνωση Περί Δημοσειυμάτων σχετικά με τις συναυλίες των Impaled Nazarene...

Θεωρήσαμε ότι σαν Booking Agency ήταν σωστό να βγει ένα δελτίο τύπου και να ηρεμήσει τα πνεύματα γενικότερα για το θέμα της ακύρωσης μέρους της περιοδείας των Impaled Nazarene. Μιλώντας απ' ευθείας και με τις 2 πλευρές (Ritual Of Odds & Impaled Nazarene) και γνωρίζοντας ως άμεσοι αποδέκτες και τις δύο πλευρές θέλουμε να γνωστοποιήσουμε ότι το συντριπτικό μέρος της δημοσίευσης του Tromaktikou Blogspot είναι αναληθές, φουσκωμένο και παραγεμισμένο με ανακρίβειες και πολλές σάλτσες λαϊκότερα!
Η αλήθεια είναι (μιλώντας απ' ευθείας με μέλη των Impaled Nazarene και τον ίδιο τον Mika Lutinen) ότι μετά από μια πολύ κακή αντιμετώπιση που είχανε από τον τοπικό promoter στην Σλοβενία χωρίς transportation και ξενοδοχείο της κακιάς ώρας που τους έκανε να αμφιβάλουν για τον αν θα ξυπνήσουνε «ζωντανοί» ήρθε και ένα πολύ κακό Mini Van για να κάνουνε την περιοδεία αυτή για την οποία αρνηθήκανε και ομολογουμένως όπως ανέφερε και η ίδια η μπάντα δεν τους άξιζε μετά από 20 χρόνια πορείας στον χώρο!

Ουδέποτε οι Impaled Nazarene εξύβρισαν την μπάντα Ritual Of Odds ως νέγρους, αναρχικούς κλπ αλλά ούτε την ίδια την Ελλάδα στη οποία όπως έχει αναφέρει το βασικό μέλος των Imapled Nazarene Μika έχει μείνει παλιότερα στην Ελλάδα !
Επίσης σε συνεντεύξεις τους παλαιότερες οι Impale Nazarene έχουν αρνηθεί τον όρο "Ακροδεξιοί"....

«I have seen so many things around the world that I cannot call myself right-wing. I have seen shit that is not good. I am not into politics at all. The answer is no. I would never vote for extreme right,never».

http://www.metallian.com/impalednazarene.php

Μέρος της ευθύνης αναλαμβάνουμε όλοι μας σε αυτή την κακή τροπή. Από το άτομο το οποίο ενοικίασε το μίνι βαν στο Mini Tour των Ritual Of Odds σε αυτή τη κακή κατάσταση χωρίς να ενημερώσει την ίδια την μπάντα αλλά ούτε και την εταιρία, μέχρι την ίδια την μπάντα τους Ritual Of Odds που δεν μερίμνησαν γνωρίζοντας ότι έχουνε ένα τόσο σοβαρό Tour να είναι προετοιμασμένοι αλλά και την ίδια την εταιρία.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι σε καμία περίπτωση η GCA Concerts δεν λειτουργεί ως διοργανώτρια εταιρία και δεν ευθύνεται για τις μεταφορές και την διαμονή των συγκροτημάτων για την οποία ευθύνη έχουνε οι τοπικοί Promoters/Διοργανωτές και λειτουργεί απλά σαν μεσάζοντας και ως Booking Agency.
Μετά τιμής
GCA Concerts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου