Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Συναυλία των Rock Label στα Ιωάννινα


Μετά από καιρὀ θα δούμε και πάλι στα Ιωάννινα ένα από τα πιο γνωστά τοπικά σχήματα ζωντανά και φυσικά μιλάμε για τους ROCK LABEL που θα πλαισιωθούν από τους επίσης ντόπιους FIRE IN THE SKY και CRAZY COW.
Οι ROCK LABEL είναι δημιούργημα του Γιώργου Στεργίου, που μένει πια μόνιμα στην Αγγλία και έχει ιδρύσει εκεί τους Scar Divine και είναι επίσημο μέλος των Stuca Squadron , Spiderbaby, The Railway, Freaky Sheep αλλἀ και δουλεὐει σαν session μουσικὀς και παραγωγὀς σε διάφορα άλλα projects. Επί την εύκαιρα της ολιγοήμερης επίσκεψης τους στα Ιωάννινα γίνεται μια εμφάνιση με την παλιό του συγκρότημα. Η μπάντα κινείται στον χώρο του Rock/Hard Rock και το ρεπερτόριο της αποτελείται μόνο από διασκευές
To τρίο των CRAZY COW είναι το πολύ "δυνατό" μιας και προσθέτουν και αρκετές δώσεις heavy rock/metal και έχοντας στο ενεργητικό ένα δικό τους cd πέραν των διασκευών που κάνουν παίζουν και δικά τους κομμάτια .
Οι FIRE IN THE SKY ,όπου ανοίγουν και τη συναυλία, είναι μια σχετικά νεαρή μπάντα από άτομα μικρής ηλικίας , χωρίς όμως να τους λείπει το ταλέντο, όπου και αυτοί κινούνται στο ίδιο μουσικό στυλ με τους ROCK LABEL κάνοντας και αυτοί διασκευές.
Συναυλίας Χώρος : BOXX LIVE STAGE IOANNINA
Έναρξη : 9:30 - Είσοδος : 5 EUR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου