Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Δολοφονική απειλή με συνεργό...τους Megadeth!



Photo of Megadeth


Και όσο να φαίνεται παράξενο μερικά τραγούδια μπορούνε να εμπνεύσουν δολοφονίες ή έστω κακόγουστες φάρσες τέτοιου είδους!
Σύμφωνα με την Vancouver Sun ένας 44χρονος άντρας από το Appleton του Wisconsin συνελήφθη αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για ηλεκτρονικής μορφής βία και παράνομη χρήση του διαδικτύου σε ένα chat room μιας hard rock-heavy metal ραδιοφωνικής εκπομπής που εξελισσόταν και από το διαδίκτυο .
Πιο συγκεκριμένα, ο Trevor Fenton και ο Pat Ryan, οικοδεσπότες της εν λόγω εκπομπής (The MeltDown Show) καθώς έπαιρναν τις αφιερώσεις των ακροατών από το chatroom της εκπομπής το απόγευμα μιας Τρίτης παρατήρησαν έναν ακροατή με ψευδώνυμο "Watch_The_National _new_tomorrow_ I_am_going _to_go _a_ shooting_spree_ in_Appleton_WI." να ζητάει επανειλημμένα οι οικοδεσπότες να παίξουν το "Killing Is My Business . . . And Business Is Good" των Megadeth σχολιάζοντας μάλιστα "μία ωραία μουσική για να σκοτώσω μερικούς ανθρώπους". "Έπρεπε να τον πάρουμε στα σοβαρά και να μην αγνοήσουμε μία τέτοια απειλή" λέει ο Pat Ryan. Ο Fenton επικοινώνησε με τις αστυνομικές αρχές και εντοπίστηκαν τα ίχνη του δράστη. που αποδείχθηκε να έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για παρόμοιες εκφοβιστικές ενέργειες. "Πρέπει να συμφωνήσουν όλοι ότι στις εποχές που ζούμε πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα. Ποτέ δε ξέρεις τι έχει ο άλλος στο μυαλό του και αν το εννοεί. Οπότε καθήκον μας είναι να περιμένουμε το χειρότερο και να ελπίζουμε για το καλύτερο" λέει ο αρχηγόγς της αστυνομίας του Wisconsin. Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το "κακό" τραγούδι!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου