Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Οι Judas Priest, Kiss, Aerosmith, Uriah Heep στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης για την Ιαπωνία


Μέλη των Judas Priest, Kiss, Aerosmith και Uriah Heep εξέδωσαν ξεχωριστές δηλώσεις εκφράζοντας τις σκέψεις και τα συλλυπητήρια τους στον λαό της Ιαπωνίας μετά το πλήγμα του τερατώδους σεισμού των 8.9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.
Οι Judas Priest δήλωσαν: «Είμαστε όλοι πολύ σοκαρισμένοι με την τρομερή αυτή τραγωδία που ζουν οι άνθρωποι στην Ιαπωνία μετά τον σεισμό και το tsunami. Οι σκέψεις μας βρίσκονται συνεχώς με τους οπαδούς μας και όλους τους ανθρώπους εκεί».
Η δήλωση των Kiss έχει ως εξής: «Σε όλους τους πιστούς μας fans, τους φίλους μας και τις οικογένειες που πλήχθηκαν από τις συνέπειες του μεγάλου σεισμού στην Ιαπωνία: Στεκόμαστε δίπλα σας και σας υποστηρίζουμε και θα παραμείνετε στις καλύτερες ευχές μας αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες».
Οι Aerosmith είπαν: «Θέλουμε όλοι σας να ξέρετε πως σας σκεφτόμαστε συνεχώς αυτές τις σκληρές και δύσκολες ώρες που ζείτε. Οι σκέψεις μας και οι καρδιές μας βρίσκονται σε ‘σας».
Και οι Uriah Heep: «Οι σκέψεις και ευχές μας βρίσκονται με τον Ιαπωνικό κόσμο σήμερα. Έχουμε κάνει πολλούς και καλούς φίλους σε αυτή την υπέροχη χώρα όλα αυτά τα χρόνια. Για άλλη μια φορά ενθουσιαστήκαμε με τη φιλοξενία σας μόλις πριν από λίγους μήνες οπότε και σας επισκεφτήκαμε. Νε ξέρετε πως η οικογένεια των Uriah Heep είναι μαζί σας σε όσα περνάτε».
Ο σεισμός αρχικά διαγνώστηκε στην κλίμακα των 7.9 βαθμών ενώ σε λίγα λεπτά ανακοινώθηκε το πραγματικό νούμερο που αντιστοιχούσε στους 8.9 – ο πέμπτος δυνατότερος που έχει καταγραφεί από το 1900.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου