Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Φοροφυγάς ο Ozzy Osbourne



Ακολουθώντας πιστά το τρίπτυχο sex drugs and rock n roll, ο Ozzy Osbourne έγινε από τους πιο αναγνωρίσιμους metal τραγουδιστές, παίζοντας μάλιστα τη ζωή του κορώνα-γράμματα στο όνομα πολλών ουσιών και καταχρήσεων. Ο ίδιος μάλιστα αποκάλεσε τον εαυτό του "lucky bastard" που κατάφερε να τη βγάλει καθαρή!Τί γίνεται όμως όταν εκτός από τα παραπάνω ο κύριος  Osbourne προσπαθεί να φοροδιαφύγει?? Αυτόν τον θανατηφόρο συνδυασμό που συνδυάζει το sex drugs and rock n roll με οικονομικούς χειρισμούς όμοιους με αυτούς των ελληνικών κυβερνήσεων τα τελευταία....100 χρόνια είναι ικανό να ξεγράψει τον καθένα!!!

   
Στο στόχαστρο λοιπόν των αμερικανικών αρχών έχει μπει o Ozzy Osbourne, καθώς φέρεται να χρωστάει στην αμερικανική εφορία, τα τελευταία δύο χρόνια, πάνω από ένα εκατομμύριο λίρες Αγγλίας.
Αυτή η εξέλιξη ίσως κοστίσει την κατοικία των Osbournes, μιας και, σύμφωνα με φήμες που η Sharon Osbourne επιβεβαίωσε πλαγίως στο Twitter της, αυτή και ο Ozzy φαίνεται να αντιμετωπίζουν αρκετά οικονομικά προβλήματα αυτήν την εποχή, λόγω κακοδιαχείρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου