Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011

Καινούργιο συγκρότημα δημιούργησαν οι Mick Jagger, Dave Stewart και ο γιος του Bob Marley

Μιλώντας στο nme.com, ο τραγουδιστής των Rolling Stones αποκάλυψε πως μαζί με τον Dave Stewart των Eurythmics σχημάτισαν τους Super Heavy, με τη συμμετοχή της Joss Stone και του Damian Marley, γιου του θρύλου της reggae μουσικής, Bob Marley.


«Βρεθήκαμε οι τέσσερις μας κι αποφασίσαμε να μπούμε στο studio να παίξουμε μαζί για να δούμε τι θα προκύψει, χωρίς να έχουμε προγραμματίσει κάτι από πριν. Έχουμε ήδη έτοιμα τραγούδια, κάποια reggae, κάποια rock, μερικές μπαλάντες και soul μουσική. Ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι με τις ιδέες των άλλων, καθώς το να βρίσκονται μαζί τέσσερις τραγουδιστές και να συνθέτουν ήταν κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας, συν του ότι δεν έπεφτε το βάρος της σύνθεσης αποκλειστικά σε έναν από εμάς», δήλωσε ο Mick Jagger, για να συμπληρώσει όσον αφορά τα μελλοντικά σχέδια των Super Heavy:

«Αν αρέσει στον κόσμο αυτό που θα παρουσιάσουμε, τότε θα πραγματοποιήσουμε συναυλίες. Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε κάτι τέτοιο αν τα τραγούδια μας δεν έχουν ανταπόκριση στο κοινό. Θέλουμε πάντως πολύ να μαζευτούμε και να αποδώσουμε μερικά από αυτά και ζωντανά».

ΠΗΓΗ: www.rocking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου