Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΘΑΡΗ ΣΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ DR. OZZY OSBOURNE

 Αναφερόμαστε στο νέο κατόρθωμα του "Άρχοντα του Σκότους" όταν ανεβαίνει στη σκηνή, φιλήσυχου οικογενειάρχη εκτός σκηνής, Ozzy Osbourne.

Πρόκειται για ένα «εγχειρίδιο επιβίωσης», με τίτλο "Trust Me, I'm Dr. Ozzy: Advice From Rock's Ultimate Survivor", στο οποίο ο Ozzy έχει συλλέξει υλικό από τη στήλη που είχε στην εφημερίδα The Sunday Times, μέσω της οποίας απαντούσε σε αναγνώστες σε θέματα που είχαν να κάνουν με το πώς ξεφεύγει όλα αυτά τα χρόνια από το θάνατο. 
Η συγκεκριμένη στήλη είχε προκαλέσει σάλο, καθώς θεωρήθηκε αδιανόητο ένας άνθρωπος σαν τον Osbourne να δίνει συμβουλές για τέτοια θέματα, όμως ο ίδιος έσπευσε να δηλώσει πως η στήλη έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα αλλά και σκοπό να καταδείξει τα προβλήματα που δημιούργησαν σε αυτόν και στην οικογένειά του η άστατη ζωή του. Στην ίδια στήλη ο Ozzy είχε γράψει αστειευόμενος: «είμαι ένα ιατρικό θαύμα, όταν θα πεθάνω, θα δωρίσω το σώμα μου στο μουσείο φυσικής ιστορίας».

  Aναμένουμε με πολλή αγωνία για την επόμενη μπούρδα που θα μας αραδιάσει και θα κυμαίνεται μεταξύ στο χιουμοριστικό και το σοβαρό "κατάκτημα από την πείρα της ζωής του" ώστε να πετυχαίνει τόσα χρόνια που παραμένει στα φώτα των ΜΜΕ μουσικά ανενεργός. Αναμένουμε με αγωνία, ειδικά από τον Οzzy μια από εκείνες τις δισκάρες που χάριζε απλόχερα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου