Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Dave Mustaine: Tι λέει για τους Metallica και τον Χριστιανισμό


Ο frontman των Megadeth μίλησε για την σχέση του με τους Metallica και τις αποφάσεις του στην μουσική αφότου ανακάλυψε τον Χριστιανισμό.



Όπως αναφέρει ο ίδιος έπρεπε να αναθεωρήσει το βασικό θέμα κάποιων τραγουδιών: "Έχει να κάνει με το περιεχόμενο κάποιων τραγουδιών. Για παράδειγμα το "Anarchy in the U.K." είναι ένα τραγούδι το οποίο δεν θέλω να παίζω γιατί αρχίζει λέγοντας "I am an Antichrist". Λοιπόν δεν είμαι αντίχριστος. Όχι απλά δεν είμαι, αλλά δεν θέλω να γίνω επίσης. Ακόμα και το "The Conjuring". Έχει συστατικά μαγείας μέσα σε αυτό και όταν το έγραψα ήταν cool και μόδα να είσαι στην μαύρη μαγεία, στην σκοτεινή πλευρά και όλα αυτά. Έτσι ήταν πολύ μοδάτο να έχεις στίχους μαγείας. Τώρα όμως κοιτώντας στο παρελθόν, όντας πατέρας και υπεύθυνο άτομο και όντας ένας μουσικός που επηρεάζει θετικά πολλούς ανθρώπους, το σκέφτηκα και είπα πως δεν ξέρω αν θα το παίξω live."

Εκτός της σχέσης του με την Θρησκεία ο Mustaine, αναφέρθηκε και στην φιλία του με τον Lars Ulrich των Metallica οποίος έγραψε νότες για την επανακυκλοφορία του "Peace Sells": "Συγκινήθηκα. Βλέπεις, δείχνει ότι η σχέση που είχα όλα αυτά τα χρόνια με τον Lars ήταν ιδιαίτερη και κανείς δεν ήξερε για αυτά."

Πηγή: http://www.hit-channel.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου