Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ο Corey Taylor "γειώνει" και "μειώνει" τον Rick Rubin!



Ένας χείμαρρος ωμής ειλικρίνειας ήταν ο fronmatn των SlipknotCorey Taylor που βρέθηκε στο Dallas για τη solo περιοδεία του. Εκεί δόθηκε στο κοινό η ευκαιρία να ρωτήσει τον τραγουδιστή ότι ήθελε.(Όλο αυτό ονομάζεται "An Evening With Corey Taylor" δηλαδή η εμπορευματοποίηση των πάντων αλλά δεν θα επεκταθώ γιατί θα ξεχάσω το θέμα!) 

Σε ερώτηση λοιπόν που του έγινε για το ποιά γνώμη έχει για τον παραγωγό Rick Rubin μετά από τη συνεργασία του με τους Slipknot στο "Vol 3(The Subliminal Verses)" απάντησε: "Αυτή είναι μία επικίνδυνη, επικίνδυνη ερώτηση! Ξέρετε, πολλοί άνθρωποι θα αρέσκονταν να ακούσουν αυτά που ακούνε πάντα όπως "Το να δουλεύεις με τον Rick Rubin είναι μεγάλη εμπειρία. Είναι πραγματικά μεγάλο μυαλό...." Επιτρέψτε μου να σας πω τη γαμημένη αλήθεια γι αυτό! Όταν δούλευα με τον  Rick Rubin εμφανιζόταν για 45 λεπτά κάθε βδομάδα. Μέσα σε αυτά τα 45 λεπτά θα ήταν ξαπλωμένος στον καναπέ και θα είχε δίπλα του ένα μικρόφωνο για να μην χρειάζεται να κουνιέται. Ερχόταν με γυαλιά ηλίου όλη την ώρα. Να μην παραλείψω ότι δεν είχε ίχνος από φως στο δωμάτιο. Όλο αυτό σε κάνει να φαίνεσαι σαν μαλάκας.και μετά θα έλεγε "Παίξε μου αυτό" και ο μηχανικός θα το έκανε. Και μετά " Σταμάτα το! Παίξε το ξανά."Μέσα σε αυτά τα πολύτιμα 45 μας λεπτά του έφερναν ένα πιάτο με σκατά. Μάλλον θα ήταν φαγητό. Ήταν πράσινο μπλε και ήταν λες και είχε ρίξει πάνω του μία τουαλέτα. Και έτρωγε όσο πιο γρήγορα μπορούσε. 
Θέλω να πω το εξής: Σέβομαι τον  Rick Rubin για όσα έχει κάνει στο παρελθόν για να φτάσει εδώ που είναι ως τώρα....Αλλά και αυτό είναι ένα μεγάλο αλλά..ο  Rick Rubin του σήμερα είναι μία λεπτή, λεπτή, λεπτή σκιά του  Rick Rubin που ήταν κάποτε. Είναι υπερεκτιμημένος, πληρώνεται για πολύ περισσότερα από όσα αξίζει και δεν πρόκειται να ξαναδουλέψω μαζί όσο ζω! " Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου