Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Oι Kiss θυμούνται τον Eric Carr



H γνωστή αμερικάνικη μπάντα σήμερα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έκανε μνεία στον  πρώην ντράμερ της Eric Carr  που σαν σήμερα έχασε τη μάχη με τον καρκίνο:
"20 χρόνια πριν ο αγαπημένος μας φίλος απεβίωσε χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο. Στα έντεκα χρόνια  που ο Eric πέρασε με τη μπάντα έδωσε πάνω από 800 συναυλίες σε εκατομμύρια θαυμαστές. Αυτές είναι κάποιες από τις αναμνήσεις που το συγκρότημα θέλει να μοιραστεί."
Ο Paul Stanley(κιθάρα, φωνητικά) είπε: "O Eric έφερε την αισιοδοξία και την ηρεμία οι οποίες επαναπροσδιόρισαν τις προτεραιότητες μας για να προχωρήσουμε μπροστά. Η αφιέρωση που είχε στη μουσική μπορούσε να συγκριθεί μόνο σε αυτή που είχε στους οπαδούς. Ήταν μια ευγενική ψυχή που δεν μπρορούσε να αναστατώσει κανέναν."
Eric Singer (drums): "Ο Eric Carr ήταν ένα αγαπημένο μέλος των Kiss για έντεκα χρόνια. Η κανότητα του στα τύμπανα ήταν πολύ δυναμική όπως η αγάπη του για τους οπαδούς."
Gene Simmons (μπάσο, φωνητικά): Ποτέ δεν γνώρισα πιο ταπεινό στη ζωή μου σαν και αυτόν. Ήταν μία ευγενική ψυχή που δεν είπε ποτέ τίποτα κακό για κανένα. Θα μου λείπει πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου