Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

Oι Kiss θυμούνται τον Eric CarrH γνωστή αμερικάνικη μπάντα σήμερα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έκανε μνεία στον  πρώην ντράμερ της Eric Carr  που σαν σήμερα έχασε τη μάχη με τον καρκίνο:
"20 χρόνια πριν ο αγαπημένος μας φίλος απεβίωσε χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο. Στα έντεκα χρόνια  που ο Eric πέρασε με τη μπάντα έδωσε πάνω από 800 συναυλίες σε εκατομμύρια θαυμαστές. Αυτές είναι κάποιες από τις αναμνήσεις που το συγκρότημα θέλει να μοιραστεί."
Ο Paul Stanley(κιθάρα, φωνητικά) είπε: "O Eric έφερε την αισιοδοξία και την ηρεμία οι οποίες επαναπροσδιόρισαν τις προτεραιότητες μας για να προχωρήσουμε μπροστά. Η αφιέρωση που είχε στη μουσική μπορούσε να συγκριθεί μόνο σε αυτή που είχε στους οπαδούς. Ήταν μια ευγενική ψυχή που δεν μπρορούσε να αναστατώσει κανέναν."
Eric Singer (drums): "Ο Eric Carr ήταν ένα αγαπημένο μέλος των Kiss για έντεκα χρόνια. Η κανότητα του στα τύμπανα ήταν πολύ δυναμική όπως η αγάπη του για τους οπαδούς."
Gene Simmons (μπάσο, φωνητικά): Ποτέ δεν γνώρισα πιο ταπεινό στη ζωή μου σαν και αυτόν. Ήταν μία ευγενική ψυχή που δεν είπε ποτέ τίποτα κακό για κανένα. Θα μου λείπει πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου