Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Cortney Love: "Αν θέλετε να δείτε κάποιους που πλουτίζουν από το όνομα του Kurt Cobain πηγαίνετε να δείτε τους Foo Fighters""



Επεισοδιακή και προκλητική όπως πάντα ήταν η Cortney Love που δεν ανέχεται αστειάκια ούτε υπαινιγμούς για τον Kurt Cobain.
Το περιστατικό διαδραματίστηκε σε μία συναυλία της καλλιτέχνιδας όπου βγήκε εκτός εαυτού όταν ένας από το κοινό συνέχιζε να σηκώνει επιδεικτικά μία φωτογραφία του Kurt Cobain. Η αντίδρασή της ήταν άμεση όπως θα δείτε καθώς πήρε το λόγο και είπε: "Δεν χρειάζομαι να δω μια φωτογραφία και θα ζητήσω να σε διώξουν αν συνεχίσεις να την δείχνεις. Δεν είμαι ο Kurt., Πρέπει να ζήσω με τα λάθη του, με το φάντασμα του, με την κόρη του κάθε μέρα. Δείχνοντας την είναι ηλίθιο, αγενές και θα σε σπάσω στο ξύλο αν συνεχίσεις να το κάνεις. Πηγαίνετε  να δεις τους Foo Fighters αν θέλετε να κάνετε αυτέ τις βλακείες. " είπε η Courtney πριν φύγει από τη σκηνή και επέστρεψε μετά από λίγα λεπτά αφού ο κιθαρίστας του σχήματός της ζήτησε από το κοινό να φωνάξουν το παιδαριώδες "Οι Foo Fighters είναι gay!" 
Πριν ξεκινήσει το τελευταίο τραγούδι της η Courtney είπε χαρακτηριστικά: "Δεν με νοιάζει τι μουσική ακούτε στο σπίτι αλλά αν ένα τύπος παίρνει τα λεφτά που προορίζονται για το παιδί σου, άντε γαμήσου!" Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου