Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Musico-περπατήματα - Bsides

  
Πάντα ακούμε τραγούδια μας αρέσουν οι στίχοι, η μουσική τις αναμνήσεις που συνδέονται...αλλά πάντα μα πάντα θα υπάρχουν και άλλα και άλλα τραγούδια που δυστυχώς ελάχιστοι θα ακούσουν..
και αυτό γιατί στάθηκαν άτυχα λόγω άτυχων συγκυριών... όμως και αυτά έχουν μία ιστορία να πουν αλλά κυρίως είναι εξίσου ενδιαφέροντα και αξιόλογα με τα γνωστά "ραδιοφωνικά" mainstream τραγούδια με ημερομηνία λήξης στην πλειοψηφία τους. Κάθε βδομάδα λοιπόν αυτή η στήλη θα σας παρουσιάζει 10 τραγούδια όλων των ειδών που θα "ανακαλύτπουμε" και που μερικά απο αυτά γνωστά μπορεί να σας είναι! Τα πρώτα 10 της στήλης αυτής είναι ευθής αμέσως τα παρακάτω :

Αφιερωμένο στη Δήμητρα που μου "άνοιξε" τα μάτια. Ναι, υπάρχουν διασκευές των Nirvana χωρίς ηλεκτρονική μουσική και που θυμίζουν τα παλιά oldies!











Το δεύτερο τραγουδάκι αφιερωμένο στη Σοφία που φρόντισε να μου "κλείσει" τα μάτια και να ονειρευτώ. Ναι, υπάρχουν τραγούδια που θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια με μία αργή σταθερή λαική μελωδία!
































































































4 σχόλια:

  1. Οι διαφορετικές μουσικές μοιάζουν με εκείνες τις καλοκαιρινές νύχτες που αν και δεν πιστεύεις πώς θα διαφέρουν τόσο πολύ απο τις υπόλοιπες παρ`όλα`αυτα έχουν ένα κάτι απλό πού ίσως κρατά για 3 λεπτά και σου χαρίζει μια ανάσα πιο δροσερή μια ματιά πιό ήρεμη και ένα άκουσμα με άλλο ηχόχρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρατάω τα λόγια σου σαν κοπλιμέντο και επιφυλάσσομαι για το υπόλοιπο του καλοκαιριού με πολλές διαφορετικές μουσικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε πολύ...η πορεία θα δείξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή