Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Jon Oliva: Άκρως προσωπικός δίσκος πολύ σύντομα!Οι πρώτες λεπτομέρειες


Ο "εγκέφαλος" και η "φωνή των Savatage, Jon Oliva's Pain και της Trans Siberian Orchestra ετοιμάζεται να κάνει ένα νέο βήμα. Συγκεκριμένα πολύ σύντομα, στις αρχές του 2013 για την ακρίβεια συνθέτει και σχεδιάζει την κυκλοφορία ενός solo album μέσω της AFM Recors.
O Christofer Kinder, ντράμερ των Jon Olivas Pain που πολύ πιθανόν να ακολουθήσει τον Jon Oliva σε αυτή του τη νέα δουλειά λέει: "Καλημέρα και ευχαριστούμε για την υπομονή σας όσον αφορά τα νέα με την ανακοίνωση των νέων μας σχεδίων. Ενώ οι Jon Oliva's Pain είναι αφοσιωμένοι σε νέα μουσική και μελλοντικές περιοδείες ο Jon Oliva στις αρχές του 2013 θα κυκλοφορήσει τον πρώτο του προσωπικό δίσκο. Ο Jon είχε συγκεντρώσει μια συλλογή από ιδέες τα τελευταία 4-5 χρόνια και θέλει να έχει την ευκαιρία να τα παρουσιάσει ως δικό του έργο. Ο Jon θα ηχογραφήσει σχεδόν όλα τα όργανα και τα φωνητικά μόνος του και επίσης θα παίξει ντραμς σε αρκετά κομμάτια. Για άλλη μια φορά, έχω την τιμή να παίξω το μεγαλύτερο μέρος των ντραμς στα κομμάτια για το νέο CD, αλλά αυτός ο δίσκος θα έχει δημιουργηθεί από την αρχή μέχρι το τέλος με τον Jon να είναι εντελώς στο "τιμόνι"."
Ο Jon Oliva σχολίασε για το νέο δίσκο: "Έχω κάποιες παράξενες ιδέες που θέλω να προσπαθήσω και έχω κάμποσο χρόνο για να το κάνω. Δεν θέλω να κάνω απλώς «άλλο» ένα δίσκο JOP. Έχω κάνει τέσσερις από αυτούς ήδη. Θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό. Έχω κάποιο υλικό που ανέβαλα εδώ και καιρό για το οποίο θα μιλήσω με τη δισκογραφική εταιρεία μήπως βγάλω κάτι γρήγορα μέσα στους επόμενους 5 μήνες."
Όσον αφορά τους Jon Oliva's Pain είπε: "Θέλω ο επόμενος δίσκος να σκίζει. Μετά από αυτό θα κάνουμε ένα άλμπουμ με εκλεκτούς καλεσμένους όπως για παράδειγμα την Αvantasia."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου