Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Gene Simmons: O Axl Rose ήταν ο λόγος που οι Guns And Roses δεν είναι το μεγαλύτερο συγκρότημα του κόσμου. Ένα γερό χέρι ξύλο θα βοηθούσε!



Συνέντευξη παραχώρησε ο μπασίστας των Kiss, Gene Simmons σε ερώτηση που του έγινε για το ποιά θα ήταν η καλύτερη κίνηση  για τους Guns And Roses,  για να μείνουν στην κορυφή o Gene Simmons ήταν ειλικρινής και κατατοπιστικότατος:
"Όπως στρώσεις θα κοιμηθείς. Είναι απλό. Αν γίνεις αποδεκτός από το κοινό πάνω στη σκηνή, αν είσαι τυχερός για να γράψεις ένα τραγούδι, αν είσαι αρκετά τυχερός να έχεις το χάρισμα στη σκηνή αυτό είναι μόνο η αρχή. Μετά πρέπει να είσαι εκεί κάθε βράδυ και να στέκεσαι επάξια. Επειδή το να είσαι rockstar για δεκαετίες είναι σαν να τρέχεις σε μαραθώνα."
"Οι Guns And Roses, μπορούσε να είναι η καλύτερη μπάντα σε όλο τον κόσμο και ο λόγος που δεν είναι, είναι ο Axl Rose. Και εννοώ όλα αυτά με το αλκοόλ, την ηρωίνη και τα ναρκωτικά. Αλλά στη τελική όλα αυτά πέφτουν στους ώμους του Axl."
Όταν ρωτήθηκε μάλιστα τι πρέπει να κάνε o Axl Rose για να βγει από αυτό το μονοπάτι αυτός απάντησε: "Ένα γερό χέρι ξύλο θα βοηθούσε. Εννοώ όταν κάνεις αταξίες σαν μικρό παιδί και συνεχίζεις να το κάνεις υπήρχε κάτι που σε επανέφερε στην τάξη. Όταν γίνεσαι ενήλικας ποιός πρέπει να είναι εκεί για να σε βάλει στον ίσιο δρόμο? "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου