Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Μέλη των Slipknot, των Slayer και των Anthrax σε συναυλία ανθρωπιστικού χαρακτήρα



Ο μουσικοσυνθέτης Henry Rollins συγκέντρωσε τις μεγάλες δυνάμεις του heavy metal για μία συναυλία κοινωφελή σκοπό στις 30 Νοεμβρίου στο Avalon του Hollywood της California.
Πιο συγκεκριμένα, για την παραπάνω συναυλία συγκέντρωσε γύρω του τους Corey Taylor των Slipknot, τον   Scott Ιan από τους Anthrax,  τον Dave Lombardo από τους Slayer, τον Dave Navarro των Jane's Addiction, μέλη των Rob Zombie και ο κιθαρίστας John 5
Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα πάνε στην οργάνωση Drop In The Bucket που ασχολείται με το καθαρό νερό ως αναυθαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα σε όλο τον κόσμο. Η μη κερδοσκοπική αυτή οργάνωση έχει τη βάση της στο Los Angeles και τη Gulu της Uganda που κατασκευάζει πηγάδια και συστήματα ύδρευσης σε αγροτικά σχολεία της περιοχής στη Νότια Σαχάρα.
Για τη συγκεκριμένη συναυλία και την οργάνωση μίλησαν και οι πρωταγωνιστές της συναυλίας. Ο τραγουδιστής των Slipknot, Corey Taylor είπε: "Σε μία εποχή που τα χρήματα είναι ύποπτα και οι πολιτικοί μοιάζουν με νταήδες, οι άνθρωποι ξεχνούν ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα σ αυτόν τον κόσμο. Ένα από αυτά είναι ότι εκατομμύρια άνθρωποι ζούνε καθημερινά χωρίς καθαρό νερό, ενώ οι Αμερικάνοι το αντιμετωπίζουν σαν κάτι απλό και δεδομένο όπως ένα χαρτομάντιλο. Είναι μόνο μία πολύ κοινή λογική που με κάνει να σκέφτομαι ότι αν μπορώ να κάνω κάτι όχι μόνο για να βοηθήσω αλλά και για να αυξήσω την ενημέρωση και την επαγρύπνηση των άλλων είναι ακριβώς ότι πρόκειται και να κάνω.
 Η Drop In The Bucket είναι μία από τις πιο σημαντικές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που έχω το προνόμιο να συμμετέχω. Και ελπίζω να μπορέσω να κάνω κάτι καλό για αυτό. Και το καλύτερο είναι ότι θα κάνω αυτήν την προσπάθεια με ένα σόου που θα κάνω με φίλους όπως τους Roy Mayorga, Scott Ian και John 5."
Ο κεντρικός "εγκέφαλος" της όλης προσπάθειας, Henry Rollins εργάστηκε με τη Drop In The Bucket ταξιδεύοντας στην Αφρική για να δει από πρώτο χέρι τις εργασίες ύδρευσης. "Η Drop In The Bucket προσπαθεί να κάνει την κατάσταση καλύτερη. Δεν υπάρχει κανένα κίνητρο εδώ. Έχει να κάνει μόνο με ανθρώπους που πρέπει να έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό και να τους κρατάει ζωντανούς και υγιείς."
  Για οποιοδήποτε νέο θα σας ενημερώνουμε. Μπορείτε να ενημερώνεστε επίσημη  από την επίσημη ιστοσελίδα του 
Drop In The Bucket: http://www.dropinthebucket.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου