Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Metallica: Το νέο ντοκιμαντέρ "Mission To Lars"



Ένα νέο συγκινητικό ντοκιμαντέρ με τη συμβολή των Metallica πρόκειται να προβληθεί στο προσεχές διάστημα και να κυκλοφορήσει ως DVD με τίτλο "Mission To Lars".
Το ντοκιμαντέρ έχει ως πρωταγωνιστή τον Tom Spicer, έναν Βρετανό ο οποίος πάσχει από μια μορφή αυτισμού, το σύνδρομο του εύθραυστου Χ ή αλλιώς επονομαζόμενο σύνδρομο Martin Bell και έχει σαν όνειρο ζωής να συναντήσει τον ντράμερ των Metallica, Lars Ulrich. H αδερφή του ήταν εκείνη που τελικά τον παρακίνησε και τον βοήθησε να ταξιδέψει μέχρι το Las Vegas για να συναντήσει τον Lars Ulrich. "Θελήσαμε να βγούμε στον δρόμο με τον Tom και να δημιουργήσουμε ξανά λίγη από την μαγεία των εφηβικών μας χρόνων, όταν κάναμε βόλτες με φθηνά αμάξια, τρώγαμε Burger King και ακούγαμε metal στο κασετόφωνο του αμαξιού», λέει η Kate, η αδερφή του Tom, και συνεχίζει: «Θεωρήσαμε ότι θα είχε πλάκα, ότι θα μας έδενε. Θέλαμε να κάνουμε κάτι καλό για τον αδερφό μας. Και είχαμε, επίσης, βαρεθεί να τον ακούμε να μας ζητάει συνέχεια να συναντήσει τον Lars" είπε η Kate, αδερφή του Tom.
To ντοκιμαντέρ, θα προβληθεί τον Ιούνιο και τα έσοδα θα προσφερθούν στην Βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση για άτομα με αναπηρίες, Mencap.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου