Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012

Beatles: "Αγόρασαν" τα δικαιώματα ενός τραγουδιού τους για 250.000 $!"You can buy me love" κάποτε είχαν τραγουδήσει οι Beatles. Μπορεί να μην την αγοράσεις αλλά μπορείς να αγοράσεις τα δικαιώματα τραγουδιών των Beatles που έχουν το θράσος να τραγουδούν ότι τα λεφτά δεν μπορούν να αγοράσουν τίποτα! Επί της ουσίας
, ο παραγωγός Matthew Weiner της καθημερινής σειράς στις Η. Π. Α "Mad Men" αγόρασε τα δικαιώματα του "Tomorrow Never Knows" των Beatles. Σύμφωνα με τις The New York Times ο παραγωγός εξαγόρασε τα δικαιώματα του τραγουδιού για ένα και μοναδικό επεισόδιο το οποίο προβλήθηκε το βράδυ στις  6 Μαΐου. 
"Ήταν πάντα αίσθηση μου είναι ότι η σειρά δεν είχε κάποια αυθεντικότητα γιατί ποτέ δεν είχαμε κάποια αυθεντική ηχογράφηση κάποιου τραγουδιού των Beatles." είπε ο δημιουργός και παραγωγός της σειράς Matthew Weiner. "Δεν είναι ότι κάποιος θα τραγουδήσει το τραγούδι στη σειρά αλλά το ότι αυτοί θα ακουστούν να το τραγουδάνε. Αισθανόμουν ότι κυλούσε ομαλά. Εξάλλου πιστεύω ότι είναι το συγκρότημα του 20ου αιώνα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου