Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Eject Festival 2012: Τα πάντα για τα ονόματα και λεπτομέρειες για τα εισιτήρια.



Ejekt Festival 2012Μετά τα μεγάλα ονόματα των Kasabian, James, Miles Kane, Band Of Skulls που έχουν ήδη ανακοινωθεί, το φετινό line-up του Ejekt Festival ολοκληρώνεται με την προσθήκη δύο πολύ φρέσκων ονομάτων: των Βέλγων Customs και των δικών μας Wheatman.






Ejekt Festival 2012
Πλατεία Νερού, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου
27/06/2012


Kasabian
James
Miles Kane
Band Of Skulls
Customs
Wheatman


Customs


Με δύο δίσκους στο ενεργητικό τους, οι Customs έχουν καταφέρει να σπάσουν τα σύνορα του Βελγίου και να θεωρούνται μια από τις ελπίροφόρες μπάντες στο indie-rock/post-punk ιδίωμα που ανέδειξε ονόματα όπως οι Interpol και οι Editors. Κομμάτια όπως τα "Harlequins", "Justine", "The Matador" έχουν ήδη κάνει επιτυχία σε αρκετές χώρες της Κεντρικής Ευρώπης και είναι ζήτημα χρόνου να γίνουν το next best thing. 





www.customstheband.com


Wheatman


Οι Wheatman είναι μια από τις πιο καινούργιες και ελπιδοφόρες μπάντες που έχουν προκύψει στην εγχώρια μουσική σκηνή. Αγαπούν την americana και την Αθήνα. Ο πρώτος δίσκος τους αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.


www.facebook.com/wheatmanband


H εμφάνιση των Katzenjammer στο Ejekt Festival ακυρώνεται.


Το αναλυτικό πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ θα ανακοινωθούν προσεχώς.   


Εισιτήρια:


35 ευρώ - sold out 
38 ευρώ - πωλούνται 2000 εισιτήρια στο www.ticketarena.gr, το www.viva.gr και στα Public και Tickethouse. Μετά την εξάντλησή τους, τα εισιτήρια θα κοστίζουν 40 ευρώ.
Την ημέρα του φεστιβάλ, εισιτήρια θα πωλούνται μόνο στα ταμεία του φεστιβάλ προς 45 ευρώ.

Πλατεία Νερού - πρόσβαση στον συναυλιακό χώρο:


Η Πλατεία Νερού βρίσκεται ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley: πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο, ανοιχτό χώρο, ακριβώς πάνω στη θάλασσα, με θέα στη Μαρίνα Φαλήρου και το Θωρηκτό Αβέρωφ. Η πρόσβαση στην Πλατεία Νερού είναι πολύ εύκολη με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς ο χώρος εξυπηρετείται τόσο από το Τραμ όσο και από τα Λεωφορεία. Επίσης, υπάρχει μεγάλο parking 2500 θέσεων.

Πληροφορίες / Επικοινωνία με το κοινό:
www.ejekt.gr, www.detoxevents.gr και 210-9611118 (12:00-17:00 καθημερινές)


Kasabian


Οι Kasabian, το μεγαλύτερο rock συγκρότημα που έβγαλε η Μεγάλη Βρετανία την τελευταία δεκαπενταετία και ένα από τα μεγαλύτερα απωθημένα του ελληνικού κοινού, επιτέλους θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα! 


Οι δίσκοι τους έχουν γίνει πολυπλατινένιοι, τα singles τους παίζονται ασταμάτητα στο ραδιόφωνο, οι εμφανίσεις τους έχουν κερδίσει επάξια τον τίτλο του "κορυφαίου live act" και τα πλέον έγκριτα μουσικά περιοδικά (Mojo, NME, Q, κλπ) τους δίνουν τα σημαντικότερα βραβεία. Ο λόγος: "Days Are Forgotten", "Reason Is Treason", "L.S.F. (Lost Souls Forever)", "Shoot The Runner", "Empire", "Cutt Off", "Fire", "Goodbye Kiss", "Velocipator", "Switchblade Smiles" και αρκετά ακόμα τραγούδια τους έχουν στιγματίσει τα 00s.


Οι Kasabian είναι από τα ελάχιστα συγκροτήματα που έχουν καταφέρει να καθιερώσουν τον δικό τους, διαφορετικό ήχο, κάνοντας την ροκ μουσική επιτυχία σε μια εποχή που σχεδόν τίποτα δεν είναι υπερ της. 


www.kasabian.co.uk


James


Οι James επιστρέφουν στην Αθήνα δύο χρόνια μετά την θριαμβευτική, sold out εμφάνισή τους στο Κλειστό του Tae Kwon Do του Φαλήρου. Η μουσική του Tim Booth και της παρέας του έχει την μαγική συνταγή που «μιλάει» στο ελληνικό κοινό: κάθε εμφάνισή τους είναι συναυλιακό γεγονός, η πλειοψηφία των ραδιοφώνων της χώρας τους έχει στο playlist, τα τραγούδια τους ακούγονται σε διαφημίσεις. Η παρακολούθηση μιας συναυλίας τους εξηγεί την λαοφιλίας τους στην χώρα μας: έχουν δεκάδες πασίγνωστα τραγούδια και επί σκηνής παρουσιάζουν ένα show που καταφέρνει πάντα να ξεσηκώνει το κοινό! Η εμφάνισή τους στο Ejekt θα είναι και η μοναδική που θα κάνουν για το 2012 στην Ελλάδα.


www.wearejames.com


Miles Kane


Ο Miles Kane είναι μια από τις χαρακτηριστικότερες φιγούρες της βρετανικής μουσικής της πρόσφατης δεκαετίας. Με τον AlexTurner (των Arctic Mon keys) δημιούργησαν τους Last Shadow Puppets και με τον καταπληκτικό δίσκο "The Age Of Understatement" που κυκλοφόρησε το 2007, κατάφεραν να κάνουν ξανά μόδα στην Αγγλία την μουσική και το στυλ των 60s και των 70s! Και ενώ όλοι περίμεναν τον δεύτερο δίσκο τους, ο Miles Kane έκανε την έκπληξη: κυκλοφόρησε το σόλο ντεμπούτο του "Colour Of The Trap", το οποίο πρακτικά είναι το δεύτερο άλμπουμ των Last Shadow Puppets! Άλλωστε τα περισσότερα κομμάτια τα έχει γράψει μαζί με τον Alex Turner. Ο δίσκος έβγαλε μεγάλες επιτυχίες όπως τα singles "Inhaler", "Rearrange" και "Come Closer" και καθιέρωσε τον Miles Kane ως έναν από τους κορυφαιους frontmen της «χρυσής νέας γενιάς» Βρετανών μουσικών (βλ. Adele, Arctic Monkeys, Amy Winehouse, κλπ). Ο Miles Kane θα εμφανιστεί στην σκηνή του Ejekt Festival για πρώτη φορά στην Ελλάδα.


www.mileskane.com


Band Of Skulls


Μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες της alternative / blues-rock σκηνής είναι το νέο όνομα που προστίθεται στο φετινό Ejekt Festival. Οι βρετανοί Band of Skulls έχουν καταφέρει μέσα σε τρία χρόνια όσα δεν έχουν καταφέρει πολλές μπάντες σε δεκαετίες καριέρας: το τραγούδι τους "I Know What I Am" ήταν single of the week στο Itunes, μουσική τους έχει συμπεριληφθεί στο soundtrack ταινιών (Twilight: New Moon, κλπ), σε παιχνίδια (, σε διαφημίσεις, σε τηλεοπτικές σειρές (Skins, Gossip Girl, True Blood κλπ). 


Περιοδεύοντας ασταμάτητα σε Ευρώπη και Αμερική, έφτιαξαν το όνομα τους πάνω στην σκηνή. Ο ήχος του δεύτερου δίσκου τους "Sweet Sour" που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο είναι ακριβώς αυτό: μουσική φτιαγμένη για μεγάλες σκηνές, όπου το μόνο που μετράει είναι τα τραγούδια. 


www.bandofskulls.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου