Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

"Όχι" του Roger Taylor σε εμφανίσεις των Queen με ολόγραμμα του Freddie Mercury



Μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση του θρυλικού raper Tupac Shakur στο Coachella βεβαίως στην ανθρώπινη περιέργεια και μπήκε το μικρόβιο και για άλλους μεγάλους μουσικούς και performers.
Έτσι η ερώτηση για το ποιός άλλος θα μπορούσε να κάνει την "επανεμφάνισή" του έφτασε και στους Queen και αφορούσε τον Freddie Mercury . Στη σχετική λοιπόν ερώτηση που έγινε στα μέλη του συγκροτήματος η απάντηση ήταν αρνητική. Ο ντράμερ της μπάντας Roger Taylor μάλιστα είπε χαρακτηριστικά: "Δεν θέλω να κάτσω εδώ με ένα ολόγραμμα του αγαπητού φίλου μου, »είπε ο Τέιλορ σε συνέντευξή του στο περιοδικό Rolling Stone». Αν κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει ένα ολόγραμμα του Φρέντι, δεν νομίζω ότι θα είχα αντίρρηση. Αλλά εγώ δεν θέλω. Απλά δεν μου κάθεται πολύ καλά." Επίσης πρόσθεσε ότι ο Freddie θα υποστήριζε με όλη του την καρδιά τον τωρινό frontman της μπάντας, Adam Lambert.
"Όταν πέθανε ο Freddie, ήμασταν σε κατάσταση σοκ,» είπε ο ντράμερ. «Και δεν πάω μακριά, μιλάω  για πέντε χρόνια πριν. Θα είχαμε πολύ πιθανόν παραμείνει μαζί. Ήμασταν πολύ κοντά. Δεν είδαμε ποτέ την ανάγκη να το διαλύσουμε. Νομίζω ότι θα ήταν πολύ κολακευμένος. Θα του άρεσε η ιδέα της διατήρησης της μουσικής μας σημαίας . O Brian και εγώ πάντα κατά κάποιον τρόπο νοιώθουμε ότι είναι δίπλα μας στο ίδιο δωμάτιο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου