Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

Slayer: Gary Holt στη θέση του Jeff Hanneman και ενημέρωση για την υγεία τουΜε μάλλον άσχημα νέα εξέδωσαν με το δελτίο τύπου σχετικά με την υγεία του κιθαρίστα τους Jeff Hanneman.
Με μία νέα ανακοίνωση στη επίσημη σελίδα τους με τίτλο "AN OPEN LETTER TO SLAYER FANS AROUND THE WORLD" το συγκρότημα είπε τα εξής:
"Όπως γνωρίζετε, ο Jeff τσιμπήθηκε από μία αράχνη λίγο περισσότερο από ένα χρόνο πριναλλά αυτό που μπορεί να μην είναι γνωστό ότι ήταν για μερικές ημέρες μετά πήγε στα επείγοντα περιστατικά και η κατάσταση ήταν κρίσιμη. Υπήρχε περίπτωση στην οποία θα μπορούσε να έχει ακρωτηριαστεί το χέρι του, και δεν ξέραμε αν επρόκειτο να επανέρθει. Βρισκόταν για λίγες μέρες σε τεχνητό κώμα και έκανες πολλές επεμβάσεις για να του αφαιρεθεί όλος ο νεκρός ιστός από το χέρι. Έτσι, όπως καταλαβαίνετε, ήταν σε πάρα πολύ κακή κατάσταση. Έχει περάσει περίπου ένας χρόνος από τότε που βγήκε από το νοσοκομείο, και από τότε, έπρεπε να μάθει να περπατάει  και πάλι όμως, είχε αρκετά οδυνηρά μοσχεύματα δέρματος, βρισκόταν σε κέντρο αποκατάστασης κάνοντας ασκήσεις για ανακτήσει τις δυνάμεις του στο χέρι. Αλλά το καλύτερο απ' όλα ήταν ότι μπορούσε να παίζει κιθάρα. Ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι όταν συναντηθήκαμε ξανά στη σκηνή ένα χρόνο πριν για το encore στο The Big Four στο Coachella. Από τότε,του έχουμε δώσει όλο το χρόνο και την υποστήριξη που χρειάζεται για να συνεχίσει την αποκατάσταση του έτσι ώστε να μπορεί να επανέρθει στο συγκρότημα πλήρως αναρρωμένος και είναι σε θέση να αποδώσει πλήρως σε αυτές τις συναυλίες που κάνουμε. Ενώ ο Jeff έκανε κάποιο από το γράψιμο για καινούρια κομμάτια και έκανε την εμφάνισή του σε πρόβες αρκετές εβδομάδες νωρίτερα, αποφάσισε ότι θέλει περισσότερο χρόνο για να συνεχίσει την αποκατάσταση του. Παρόλο που τον θέλουμε πίσω στη σκηνή με το συγκρότημα, όλοι μας υποστηρίζουμε την απόφαση του. Έτσι, είμαστε πολύ ευγνώμονες για το ότι ο Gary Holt θα συνεχίσει να αναπληρώωει τον  Jeff  , και θα περιοδεύσει μαζί μας μέχρι ο Jeff να ολοκληρώσει την  αποτοξίνωση του και είναι έτοιμος να επιστρέψει. Πόσο καιρό θα συμβαίνει αυτό; Η καλύτερη και η πιο ειλικρινής απάντηση που μπορούμε να σας δώσουμε είναι «όσο χρειάζεται». Θέλαμε επίσης να ξέρετε ότι έχουμε γράψει και ηχογραφήσει υλικό για το επόμενο άλμπουμ των Slayer, έχουμε κάνει κάποια ολοκληρωμένα κομμάτια και θα ολοκληρώσουμε το δίσκο όταν τελειώσουμε με τις περιοδείες αργότερα αυτό το χρόνο. Ο Gary θα μας συνοδεύσει στις περιοδείες μας στην Ευρώπη και στη Μ. Βρετανία  το Μάιο και τον Ιούνιο και θα σας δούμε όλους στο καλοκαιρινό Mayhem Festival." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου