Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Tony Iommi, Ian Gillan: Κυκλοφορία νέου άλμπουμ;



Ένα χρόνο πριν αν θυμάμαι καλά ήταν όταν με έκπληξη και ευχαρίστηση ακούσαμε τα πρώτα νέα για το συγκεκριμένο project που ετοίμαζαν οι δύο ογκόλιθοι της heavy metal μουσικής σκηνής δίνοντας στη δημοσιότητα μάλιστα και ένα τραγούδι, το "Out Of My Mind". Τώρα επανέρχονται
με πολύ ενθαρρυντικά νέα για την ολοκλήρωση της πρώτης κυκλοφορίας του project αυτού που έχει τον τίτλο WhoCares στο οποίο θα λάβουν μέρος και οι Nicko McBrain (Iron Maiden), Mikko Lindström (HIM) και Jon Lord.
Όπως είπε και ο Gillan: "Όπως είπα κάποτε στο Razzle Dazzle(τραγούδι των Deep Purple από το Bananas) Είναι μια πραγματικά λεπτή γραμμή ανάμεσα σε μία ολοκληρωτική καταστροφή και μια υπέροχη στιγμή. Η καταστροφή της συμμόρφωσης σε αυτή την περίπτωση: Κάποια από αυτά κομμάτια δεν ταιριάζουν πραγματικά στο σύγχρονη πρόγραμμά τους κι παραμερίστηκαν ή ξεχάστηκαν και κάποια από τα κομμάτια του άλμπουμ δεν είχε ποτέ μεγάλη προβολή. Καθώς τα κομμάτια από το setlist γι 'αυτό το άλμπουμ ήρθαν όλα μαζί παρατήρησα πολλά από τους τίτλους που είχαν ομοιότητες στο χαρακτήρα τους.  με Ένας συνδυασμός φρεσκάδας που τους δίνει φως στο πέρασμα τους και ένα χαρακτήρα του τύπου "είδες που στα λεγα?" Και αυτό προστίθεται στην μέχρι τώρα υπέροχη στιγμή. Και αυτό προσθέτει περισσότερα χρήματα στο μουσικό σχολείο που χτίζουμε στην Αρμενία. " Αναμένουμε για περισσότερες πληροφορίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου