Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2012

Calexico: Για δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη


Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, Principal Club Theater - Θεσσαλονίκη 
Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, Fuzz Live Music Club - Αθήνα


  To όνομα Calexico, που μοιράζονται μία πόλη στις HΠΑ και το ιδιαίτερα αγαπημένο συγκρότημα, προέρχεται από μία σύντμηση των λέξεων California και Mexico. Και τι πιο ταιριαστό για έναν ήχο που έρχεται από τα βάθη της αμερικάνικης ερήμου, εκεί που συναντάται η Άγρια Δύση με την Λατινική Αμερική. .
  Αυτή τη σύντμηση εκφράζουν και οι Αμερικάνοι τροβαδούροι με το να συνδυάζουν τις country κιθάρες με τα mariachi πνευστά, δημιουργώντας μαγευτικά ηχοτοπία που μας έχουν συναρπάσει όλους. Από τον δυναμισμό και την κόψη-του-ξυραφιού αίσθηση που μας αφήνει το "Crystal Frontier" - καθώς περιγράφει τη ζωή στα σύνορα ΗΠΑ και Μεξικού, μέσα από το ανεμοδαρμένο νεκροταφείο αεροπλάνων όπου διαδραματίζεται το "Two Silver Trees" και φτάνοντας μέχρι τον ταραχώδη μελωδισμό του "Maybe On Monday", η μουσική των Calexico μόνο συναισθήματα και εικόνες μπορεί να δημιουργήσει στον ακροατή. 
  Και τώρα οι John Convertino και Joey Burns μαζί με την παρέα τους, επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο εμφανίσεις εξωτικής ηχητικής ομορφιάς. Την τελευταία φορά οι «κάρτες επιβίβασης» για την «πτήση» των Calexico σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα είχαν γίνει ανάρπαστες. Αυτή τη φορά αναμένουμε το ίδιο αδιαχώρητο, γι' αυτό «κλείστε θέση» σύντομα στο μελωδικό ταξίδι των Calexico!

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει σύντομα. 
Τιμή εισιτηρίων για Αθήνα: 26 ευρώ προπώληση / 30 ευρώ ταμείο.

Ώρα έναρξης: 21:00

Δελτίο Τύπου

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου