Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Enslaved: Δείτε το νέο τους βίντεο και δείγμα του νέο άλμπουμ και σχόλια της μπάντας για το δίσκο


Και μιας και το νέο άλμπουμ "RIITIIR" των θρυλικών Enslaved είναι γεγονός επιπρόσθετα έρχονται να συμπληρώσουν με ένα σχεδόν τοπολατρικό βίντεο κλιπ. Το βίντεο κλιπ είναι για το τραγούδι "Thoughts Like Hammers".
Ο σκηνοθέτης του βίντεο κλιπ Jerome Siegelaer σχολίασε για το κλιπ: "Με λίγα λόγια το concept για αυτές τις σκέψεις είναι υγρές, τα σφυριά είναι πέτρες αλλά αυτά διαβρώνονται και συγχωνεύονται. Η κλιμάκωση των υποκειμένων είναι ανάλογο με το σχήμα, το μέγεθος και το χρόνο. Όλα υποστηρίζουν τη ροή του concept και στην αιώνια απεραντοσύνη. " 
Μιλώντας για τον ήχο του "RIITIIR", ο κιθαρίστας των Enslaved, Ivar Bjørnson είπε: "Περιγράφοντας τον ήχο του άλμπουμ είναι και εύκολο και δύσκολο. Εύκολο γιατί ακούγεται σαν Enslaved, όπως και να ακούγεται κάτι τέτοιο και δύσκολο γιατί υπάρχουν τόσοι παράμετροι και σημεία για να εστιάσεις. Έχω την αίσθηση ότι έχει μια πιο βαθιά πολυπλοκότητα από τις προηγούμενες μας προσπάθειες αλλά ταυτόχρονα το βρίσκω όμορφο και πως μπορεί να σε παρακινήσει να το ακούσεις. Ωστόσο είμαι το αντίθετο από αντικειμενικός εδώ οπότε θα το αφήσω σε όλους που είναι εκτός της μπάντας να σχηματίσουν τη δική τους γνώμη."
 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου