Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

W.A.S.P. : Live στις 24 και 25 Νοεμβρίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη29 χρόνια πριν, στις 21 Σεπτεμβρίου του 1982 οι W.A.S.P. έδωσαν το πρώτο τους show στο Troubadour στο Λος Άντζελες.
Και φέτος την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η παγκόσμια περιοδεία τους για να γιορτάσουν 30 χρόνια καταιγιστικού, σκληροτράχηλου metal! 
Και φυσικά ο Blackie Lawless επιστρέφει στην αγαπημένη του Ελλάδα και στο κοινό με το οποίο τον δένουν ισχυροί δεσμοί για δύο συναυλίες: Αθήνα, Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012, Gagarin 205 Θεσσαλονίκη, Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012, Principal Club Theater στο ΜΥΛΟ. Οι W.A.S.P. υπόσχονται να μας παρουσιάσουν το εντυπωσιακότερο show της 30χρονης πορείας τους! 

 Το δίωρο show αποτελείται από τρία μέρη: το πρώτο ωριαίο set περιλαμβάνει τραγούδια από τα 4 πρώτα albums των W.A.S.P. (“W.A.S.P.”, “Last Command”, “Inside The Electric Circus”, “The Headless Children”) το δεύτερο set θα είναι αφιερωμένο στο “The Crimson Idol” - το πιο επιτυχημένο ever album τους – που θα το παρουσιάσουν μαζί με την ταινία που έχει ο Blackie ειδικά δημιουργήσει. Στο τρίτο set θα περιλαμβάνει υλικό από το καινούργιο studio album αλλά και παλιότερα, αγαπημένα τραγούδια. Είναι σίγουρο ότι στις δύο αυτές συναυλίες θα ακούσουμε τα Wild Child, I Wanna Be Somebody, L.O.V.E. Machine και δεν θα σταματήσουμε να φωνάζουμε ρυθμικά Bla-ckie, Bla-ckie, Bla-ckie!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου