Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Riverside: Νέο άλμπουμ σύντομα! Ακούστε ένα δείγμα



Για τους proressive rockers η νέα δουλειά θεωρείται γεγονός. Ένα νέο άλμπουμ γεμάτο εκπλήξεις ελπίζουμε είναι σχεδόν έτοιμο.
Το νέο άλμπουμ θα φέρει τον τίτλο "Shrine Of New Generation Slaves" και θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιανουαρίου από την InsideOut. To άλμπουμ θα περιέχει τα εξής τραγούδια:



01. New Generation Slave

02. The Depth Of Self - Delusion
03. Celebrity Touch
04. We Got Used To Us
05. Feel Like Falling
06. Deprived
07. Escalator Shrine
08. Coda

Όσο για το πως σχολιάζει τον επερχόμενο δίσκο το συγκρότημα: "Οι στίχοι του νέου άλμπουμ ασχολούνται με διαφορετικές καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε στη σύγχρονη εποχή μας και πώς μπορούμε μερικές φορές να γίνουμε σκλάβοι αυτών και τους στυλ που επιβάλλουν. Για παράδειγμα, κυριαρχούμαστε και βομβαρδιζόμαστε όλο και πιο πολύ από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Διασημότητες, και η μοντέρνα αντιπροσώπευση μιας ανάγκης που βρίσκεται βαθιά μέσα μας όλο και πιο σπάνια: το αίσθημα της σημαντικότητας. Αυτό το αίσθημα και κάποια από τα διλήμματα και τις παρενέργειες που συνδέονται με αυτό είναι το θέμα του νέου μας δίσκου. Μουσικά, προσπαθούμε να γεφυρώσουμε και επεκτείνουμε την ένωση της παλιάς μας με την καινούρια. "
Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε ένα δείγμα από το τραγούδι "Shrine Of New Generation Slaves"
-->

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου