Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Rage και Grave Digger μαζί στο Fuzz Club


Oι φίλοι του μεταλλικού ήχου και ειδικά της γερμανικής σκηνής πρέπει να είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι αφού οιRAGE μαζί με τους GRAVE DIGGER θα εμφανιστούν την Παρασκευή 29 Απριλίου 2011 στο Fuzz Live Music Club ενώ τη συναυλία θα ανοίξουν οι "δικοί μας" THE SILENT RAGE.
Τόσο οι Γερμανοί RAGE όσο και οι συμπατριώτες τουςGRAVE DIGGER, είναι δύο από τα αγαπημένα συγκροτήματα του κοινού μας, που έχουν να επισκεφθούν την χώρα μας αρκετά χρόνια, εν αντιθέσει με το παρελθόν που μας επισκέπτονταν πιο συχνά. Οι καιροί σίγουρα άλλαξαν, τα εν λόγω συγκροτήματα όμως παρέμειναν πιστά στα ιδεώδη τους, ακολουθώντας τα μονοπάτια που εκείνα χάραξαν κάπου στις αρχές της δεκαετίας του ’80, εμπλουτίζοντας ωστόσο τον καθιερωμένο ήχο τους με κάποια προοδευτικά στοιχεία και κυκλοφορώντας αξιόλογα άλμπουμς, τουλάχιστον εφάμιλλα των δουλειών που μας είχαν χαρίσει στα ‘80ς και ‘90ς.
Και κάπου εδώ θα πρέπει να αναφερθεί το γεγονός ότι οι RAGE και οι GRAVE DIGGER είναι co-headliners, πράγμα που σημαίνει ότι η κάθε μπάντα θα εμφανισθεί για 90 λεπτά!!!
Για να δούμε ποιοί θα είναι οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς, αν και ελπίζουμε σε ισοπαλία!!!
Την συναυλία θα ανοίξει ένα αρκετά ελπιδοφόρο σχήμα της εγχώριας σκηνής, οι THE SILENT RAGE.

Ώρα Έναρξης: 19:30
Τιμή Εισιτηρίου: 35 Ευρώ
Προπώληση Εισιτηρίων
ΑΘΗΝΑ: Ticket House & Metal Era
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Musicland
ON-LINE: www.ticketpro.gr
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου