Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Τα πρώτα χρόνια των Metallica και....οι άλλοι!


Ένα από τα σημαντικότερα metal groups του κόσμου είναι οι Metallica. Το συγκρότημα έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως από το ντεμπούτο τους “Kill ‘Em All”. Πρόσφατα ένα webzine ρώτησε μερικούς από τους μεγαλύτερους μουσικούς του χώρου για την εποχή που πρωτοήρθαν σε επαφή με τους Metallica:
Slash: «Ανακάλυψα τους Metallica μόλις κυκλοφόρησαν το πρώτο τους E.P . Από τότε είναι από τα αγαπημένα μου heavy metal συγκροτήματα. Πιστεύω πως είναι από τα καλύτερα συγκροτήματα που ξεκίνησαν στα 80s. Επίσης είναι και απ’ τους πιο δημιουργικούς. Και νομίζω πως ο James Hetfield είναι ένας απ’ τους καλύτερους κιθαρίστες που υπήρξαν ποτέ».
Kerry King (Slayer): Νομίζω πως έγινε στο Woodstock όταν ο Dave Mustaine ήταν ακόμα σ’ αυτούς. Έγινα αμέσως οπαδός τους. Το παίξιμο του Mustaine ήταν απίστευτο. Δεν υπήρχαν δίσκοι τους τότε, μόνο live εμφανίσεις».
Scott Ian (Anthrax): Ήμουν στο δισκοπωλείο Rock ‘n’ Roll Heaven και εκεί άκουσα το “No Life ‘Til Leather” demo και αυτή ήταν η πρώτη μου επαφή μαζί τους. Μου φάνηκαν εξαιρετικοί. Δεν ακουγόμασταν όμοια τότε αλλά οι δράσεις τους μας θύμιζαν συχνά τους εαυτούς μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου