Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Ο Mike Portnoy για το νέο του project τους Adrenaline Mob


Μιλώντας σε νέα του συνέντευξη ο, τελευταία ιδιαίτερα πολυάσχολος, MikePortnoy αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για το νεότερο project που ανακοίνωσε φέτος (μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα). Και αυτό είναι οι AdrenalineMob στο οποίο συμμετέχουν και οιRussell Allen (Symphony X), MikeOrlando (Sonic Stomp), Paul DiLeo καιRich Ward (Stuck Mojo, Fozzy).
Ως προς το πώς αναμίχθηκε στο νέο αυτό
group ο Portnoy, ο ίδιος είπε: «Γνωρίζω τον Russell Allen για μια δεκαετία τώρα και πάντα πίστευα πως είναι πολύ υποτιμημένος τραγουδιστής. 
Έχει όμως μια απ’ τις καλύτερες φωνές που υπάρχουν στη μουσική μας. Τον θεωρώ σαν ένα μοντέρνο Ronnie James Dio. Όταν περιοδεύαμε (οιDream Theater) με τους Symphony X τον παρακολουθούσα απ’ τα πλάγια της σκηνής κάθε βράδυ».
«Οι δύο μας από τότε συζητούσαμε τη πιθανότητα να κάνουμε κάτι μαζί και τώρα που είμαι ανεξάρτητος καλλιτέχνης βλέπω πως μπορώ. Εντελώς συμπτωματικά ο 
Russel κι ο Mike Orlando δούλευαν αυτό το project για κάποιο καιρό κι έψαχναν άτομα για να το ολοκληρώσουν. Μόλις ο Russelέμαθε πως είμαι διαθέσιμος με πήρε τηλέφωνο και μου έστειλε δείγμα της μουσικής του. Και αυτό ήταν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου