Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

In Bloom: Ακόμη μία έκθεση για τα 20 χρόνια του "Nevermind" στο Λονδίνο


Είκοσι χρόνια πέρασαν –κιόλας;- από την κυκλοφορία του εμβληματικού Nevermind που έβαλε τη λέξη ‘grunge’ στον παγκόσμιο μουσικό χάρτη.
Με αφορμή αυτή την επέτειο, το Λονδίνο τιμά τους Nirvana με μία έκθεση. Εξάλλου το συγκρότημα είχε μεγάλο fan-base στην Μ. Βρετανία.Η έκθεση θα φέρει τον τίτλο In Bloom: The Nirvana Nevermind Exhibition, θα διαρκέσει για δύο μόλις εβδομάδες (13/9- 25/9) και θα πραγματοποιηθεί στην Loading Bay Gallery.Ενθύμια, αντικείμενα του γκρουπ, σπάνιες φωτογραφίες, πιστά αντίγραφα των μουσικών οργάνων τους καθώς στίχοι από τα τραγούδια τους, όλα θα εκτίθενται για τις επόμενες μέρες, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο την εμβληματική εποχή του Nevermind. Οπότε αν τύχει και είσαι Λονδίνο, πέρνα μια βόλτα.
Είκοσι χρόνια πέρασαν –κιόλας;- από την κυκλοφορία του εμβληματικού Nevermind που έβαλε τη λέξη ‘grunge’ στον παγκόσμιο μουσικό χάρτη. Με αφορμή αυτή την επέτειο, το Λονδίνο τιμά τους Nirvana με μία έκθεση. Εξάλλου το συγκρότημα είχε μεγάλο fan-base στην Μ. Βρετανία. Η έκθεση θα φέρει τον τίτλο In Bloom: The Nirvana Nevermind Exhibition, θα διαρκέσει για δύο μόλις εβδομάδες (13/9- 25/9) και θα πραγματοποιηθεί στην Loading Bay Gallery.Ενθύμια, αντικείμενα του γκρουπ, σπάνιες φωτογραφίες, πιστά αντίγραφα των μουσικών οργάνων τους καθώς στίχοι από τα τραγούδια τους, όλα θα εκτίθενται για τις επόμενες μέρες, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο την εμβληματική εποχή του Nevermind. Οπότε αν τύχει και είσαι Λονδίνο, πέρνα μια βόλτα.
ΠΗΓΗ:  www.poprocknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου