Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Judas Priest: Νέο album συλλογή με τραγούδια διασκευές από τους φίλους μουσικούς


Οι Judas Priest, είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν ένα νέο album συλλογή στις 11 Οκτωβρίου που θα έχει το τίτλο "The Chosen Few".
Η συγκεκριμένη συλλογή έχει την εξής ιδιαιτερότητα, τα τραγούδια τα έχουν διαλέξει πολλοί από τους επώνυμους μουσικούς του χώρου μας. Ο Rob Halford δήλωσε σχετικά: «Η συλλογή δημιουργήθηκε από επιλογές φίλων μας και κοντινών μας προσώπων που σεβόμαστε». Να σημειωθεί ότι η συλλογή "The Chosen Few" θα περιέχει την εξήγηση του κάθε καλλιτέχνη για την επιλογή του, στο τραγούδι που διάλεξε.
Το tracklisting του "The Chosen Few" (με τα ονόματα δίπλα εκείνων που διάλεξαν τα τραγούδια) είναι τα εξής:


01. Diamonds And Rust (1977) - chosen by Joe Elliott (DEF LEPPARD)
02. Dissident Aggressor (1977) - chosen by Steve Vai and Geoff Tate (QUEENSRŸCHE)
03. Exciter (1978) - chosen by ACCEPT
04. Beyond The Realms Of Death (1978) - chosen by Lars Ulrich (METALLICA)
05. Delivering The Goods (1979) - chosen by Kerry King (SLAYER)
06. The Green Manalishi (with the Two-Pronged Crown) (1979) - chosen by David Coverdale (WHITESNAKE) and Randy Blythe (LAMB OF GOD)
07. The Ripper (1979) - chosen by Ozzy Osbourne
08. Victim Of Changes (1979) - chosen by James Hetfield (METALLICA)
09. Breaking The Law (1980) - chosen by Lemmy (MOTÖRHEAD)
10. Rapid Fire (1980) - chosen by Vinnie Paul (PANTERA, HELLYEAH)
11. Grinder (1980) - chosen by Zakk Wylde (BLACK LABEL SOCIETY)
12. Living After Midnight (1980) - chosen by Alice Cooper and Geezer Butler (BLACK SABBATH)
13. Screaming For Vengeance (1982) - chosen by Slash (GUNS N ROSES)
14. You’ve Got Another Thing Coming (1982) - chosen by Klaus Meine (SCORPIONS) & Corey Taylor (SLIPKNOT)
15. The Sentinel (1984) - chosen by Chris Jericho (FOZZY)
16. Turbo Lover (1986) - chosen by Jonathan Davis (KORN)
17. Painkiller (1990) - chosen by Joe Satriani
  
  Τελευταία ενημέρωση: Κάποιοι από τους συμμετέχοντες στο εγχείρημα έκαναν δηλώσεις σχετικά με το τραγούδι που διάλεξαν. Συγκεκριμένα: 
Ο Lars Ulich των Metallica είπε σχετικά με το "Beyond The Realms of Death": "Πρόκειται για το πρωτότυπο σχέδιο κάθε επικής rock μπαλάντας. Το έχουν αντιγράψει χιλιάδες φορές, αλλά δεν πρόκειται να πεθάνει ποτέ".
Ο Ozzy Osbourne για το "The Ripper": "Είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια των Judas Priest. Απλώς θα ήθελα να ήξερα τι διάολο νότα είναι αυτή που τραγουδάει ο Rob Halford στην αρχή του κομματιού. Fucking Hell ! ! ! Αυτή η νότα πρέπει να βρίσκεται λίγο κάτω από τις συχνότητες που μπορούν να ακούσουν μόνο τα σκυλιά".
Ο Alice Cooper για το "Living After Midnight": "Για metal συγκρότημα οι Judas Priest διέθεταν πάντα τόνους μελωδίας. Όταν έχεις έναν τραγουδιστή σαν τον Rob Halford δεν αρκεί να γράφεις riffs, πρέπει να γράφεις ΣΠΟΥΔΑΙΑ riffs με ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ μελωδίες. Το "Living After Midnight" είναι το ιδανικό παράδειγμα".
Ο Slash για το "Screaming For Vengeance": "Οι Judas Priest έχουν γράψει πάρα πολλά καλά albums. Το πιο αγαπημένο μου όμως απ' όλα έιναι το "Screaming For Vengeance". Ήταν και παραμένει ένα από τα καλύτερα heavy metal albums όλων των εποχών και το ομώνυμο τραγούδι είναι ακόμη και σήμερα μπροστά από την εποχή του".
Ο Corey Taylor των Slipknot (και Stone Sour) για το "You 've Got Another Thing Coming": "Judas Priest: το καλούπι για το ύστατο heavy metal συγκρότημα."




πηγή: www.metalhammer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου