Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

NIghtwish: Το νέο άλμπουμ και όλες οι λεπτομέρειες τραγούδι-τραγούδι.


Photo of Nightwish...και το όνομα αυτού "Imaginareum".
Οι Φινλανδοί symphonic metalleres ανακοίνωσαν εκτός του τίτλου ότι ο νέος δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 30 Νοεμβρίου στην Φινλανδία και στην υπόλοιπη Ευρώπη στις 2 Δεκεμβρίου.Το πρώτο single της επερχόμενης δουλειάς τους ""Storytime"  ανακοινώθηκε για τις 11 Νοεμβρίου. Ο πιανίστας του συγκροτήματος Tuomas Holopainen σχολιάζει το artwork του νέου δίσκου καθώς και το κάθε τραγούδι του: "Πιστεύω ότι το artwork του Toxic Angel είναι ό,τι καλύτερο έχει δημιουργήσει μέχρι τώρα. Κατάφερε να "πιάσει" το βάθυ συναίσθημα της μαγείας και του σουρεαλισμού και αυτό το συναίσθημα "θα σε περιμένω για πάντα"  ".


 Όσον αφορά τα τραγούδια ο Holopainen σχολιάζει: 


"1. TAIKATALVI: Αυτός ο κόσμος δεν είναι παρά ένας καμβάς της φαντασίας μας.


2. STORYTIME: Πως θα ήταν ένα μεταμεσονύχτιο αεροπορικό ταξίδι με ένα χιονάνθρωπο. Το νόημα της ύπαρξης μας δημιουργείται και ενώνεται με τις ιστορίες, τα παραμύθια και τη φαντασία. Αυτή είναι  η υπόσταση της ανθρώπινης φύσης.


3. GHOST RIVER: Η ζωή είναι το υπέρτατο προνόμιο. Ένα ποτάμι γεμάτο από θαύματα και φόβους. Αγάπη, ομορφιά, κακό και πειρασμός. Και τα χρειαζόμαστε όλα για να απολαύσουμε το ταξίδι.


4. SLOW, LOVE, SLOW: H αγάπη με εμπιστοσύνη με αγάπη δε χρειάζεται λόγια. Είναι χωρίς όρους.


5. I WANT MY TEARS BACK:  Περιμένοντας για πράγματα και καταστάσεις που πέρασαν ανεπιστρεπτί, αλλά είανι πιθανόν να επιστρέψουν πίσω.


6. SCARETALE: Τέρατα στη ντουλάπα, ουρλιαχτά γουρουνιών και γενικά οι μνήμες εφιαλτών από την παιδική ηλικία που δεν ξεχνιούνται ποτέ.


7. ARABESQUE: Η κάθαρση από ένα εφιάλτη. Δίνοντας ζωή από ένα χορό του θανάτου.


8. TURN LOOSE THE MERMAIDS: Γινόμαστε αυτόπτες μάρτυρες του θανάτου του αγαπημένου της ...μια στοιχειωτική στιγμή ομορφιάς.


9. REST CALM: Μνήμες και ελπίδα είναι δύο στοιχεία που δε μπορεί ποτέ κανείς να σου αφαιρέσει.  Η γλυκύτητα του παρελθόντος μου, είναι ένα σεντούκι χωρίς  πάτο γεμάτο έμπνευση.


10. THE CROW, THE OWL AND THE DOVE: "Rather than love, than money, than fame, give me Truth"
- Henry David Thoreau
Η αγάπη είναι τα πάντα και η αλήθεια είναι ο οδηγός για το πιο βαθύ της στάδιο.


11. LAST RIDE OF THE DAY: Το θεματικό πάρκο σχεδόν κλείνει, το τρενάκι ξεκινά ακόμη μια φορά και εσύ ετοιμάζεσαι για την τελευταία σου φορά. Είναι σκοτεινά και τα πυροτεχνήματα έχουν αρχίσει. Στιγμές σαν αυτές πρέπει να μπούνε βαθιά στη συνείδηση και τα πιο βαθιά όνειρα μας.


12. SONG OF MYSELF: Η δική μας έκδοση από τη γιορτή της ζωής του Walt Whitman.


13. IMAGINAERUM:  Ευχαριστούμε που μοιραστήκατε τη βόλτα μαζί μας και ελπίζουμε νας καλοδεχτούμε ξανά σύντομα. Το παιχνίδι ξεκινάει..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου